Català | Castellano RSS

Àmbit B30

Sin titulo272

 

L’Ajuntament de Mollet del Vallès forma part de l’Associació Àmbit B30 des de l’any 2013. A més l’alcalde de la ciutat, Josep Monràs, ostenta la presidència de l’entitat.

Àmbit B30 està formada per més de 50 organitzacions de 23 municipis i té per objectiu desenvolupar una estratègia de col·laboració conjunta per potenciar la zona industrial i tecnològica que compren tot l’eix de la B30 i posicionar-la com una de les regions industrials amb més potencial innovador de Catalunya, Espanya i del sud d’Europa.

L’autovia B-30 és, sense dubte, un dels ‘hubs’ de tràfic més importants de tot el territori català. L’eix travessa vàries poblacions al voltant de Barcelona i engloba la meitat del teixit industrial català. La regió aglutina el 17% del PIB català i el 25% de l’’ocupació industrial.

Es tracta d’un dels pols industrials clau en innovació, investigació i emprenedoria del sud d’Europa. Entre els seus actius hi trobem el Parc de l’Alba i el seu laboratori de llum de sincrotró, així com la Universitat Autònoma de Barcelona, a més d’un gran nombre de centres de recerca, negocis, polígons industrials, etc. És, per tant, una àrea geogràfica de gran vitalitat econòmica i de vital importància, que ofereix un ampli ventall d’oportunitats a empreses i agents econòmics i que troba en l’Associació Àmbit B30 la figura clau pel seu desenvolupament continu.

Plaça Major 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallès (Barcelona)
Tel. 93 571 95 00 | © 2018 - Ajuntament de Mollet del Vallès