RSS

Sant Joan Covid

Enguany, una Revetlla de Sant Joan amb prudència per evitar contagis de coronavirus

 

Cartell Sant Joan 2021

 

El proper dimarts, 23 de juny, se celebrarà la Revetlla de Sant Joan, i es farà fora de l’estat d’Alarma, però encara amb situació de risc. L’Ajuntament de Mollet del Vallès fa una crida a la ciutadania perquè segueixi les mesures per prevenir la Covid-19 però també que sigui prudent amb els petards per evitar accidents i incendis forestals.

L’Ajuntament de Mollet demana a la ciutadania que segueixi les normes establertes per l’autoritat sanitària per evitar contagis de coronavirus i que no hi hagi cap rebrot que posi en risc la salut dels molletans i les molletanes.

L’alcalde Josep Monràs recorda què ”malgrat que durant la Revetlla ja no estarem a l’Estat d’Alarma, el risc de contagi encara existeix, i per tant cal ser molt prudents” i ha afegit“ Encoratjo a la ciutadania a celebrar Sant Joan amb familiars i petits grups. Hem passat molt temps sense poder veure’ls i aquesta festivitat és un moment perfecte per retrobar-se i celebrar un sant Joan més íntim” . Monràs també ha recordat que “Enguany hi ha hagut molta pluja i la vegetació és abundant, cal tenir especial cura amb els petards per evitar incendis”

 

Algunes recomanacions:

 

  • Celebra Sant Joan en grups reduïts de persones (familiars o amics no superior a 20 persones).
  • No es permeten les aglomeracions.
  • Mantingues les mesures de protecció i higiene per prevenir contagis, com l’ús de mascareta, la distància física entre les persones i el rentat de mans amb aigua i sabó.
  • Si fas ús de pirotècnia no facis servir el gel hidroalcohòlic, substituir per rentat de mans amb aigua i sabó.
  • Evita compartir, metxes, menjar i estris a l’hora dels àpats.

 

El consistori molletà recorda també que els articles pirotècnics s’han de llençar lluny de la vegetació per evitar incendis forestals, lluny de les persones i que s’ha de tenir cura del mobiliari urbà i que s’ha de respectar el descans de tothom.

 

Les recomanacions més destacades de Protecció civil es poden consultar totes a:

Protecció Civil

 

La Flama del Canigó arribarà a Mollet

 

A causa de la Covid-19, s’ha suspès la tradicional revetlla popular de Sant Joan. En un primer moment es va decidir suspendre també l’arribada de la Flama del Canigó a Mollet pel mateix motiu però, finalment, sí que arribarà el dimarts 23 de juny a Mollet.

Membres del Club Muntanyenc Mollet la portaran dimarts que ve a la tarda a la ciutat i la distribuiran al Jardinet del Casal entre les 17 i les 19 h.

Les entitats que organitzen l’arribada de la Flama del Canigó a Mollet han elaborat el vídeo que us adjuntem per commemorar la festivitat de Sant Joan:

 

 

Plaça Major 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallès (Barcelona)
Tel. 93 571 95 00 | © 2018 - Ajuntament de Mollet del Vallès