Català | Castellano RSS
Actualitat

Cercador

Menú

La Festa Major se celebra amb les mesures contra la Covid-19 i més de 10.000 persones de públic

26/08/2021

La Festa Major se celebra amb el compliment de les mesures de prevenció contra la Covid-19 i amb més de 10.000 persones de públic als espectacles i activitats. Els assistents van haver d'estar asseguts i amb la mascareta posada. Les 80 activitats del programa es van poder portar a terme sense cap incident.

Els actes programats per l'Ajuntament van vendre 5.650 entrades, el 75% de les quals es van adquirir en línia a través de la plataforma molletvalles.koobin.com i la resta presencialment al Mercat Vell o al Centre Cultural de La Marineta. Les entrades tenien un preu simbòlic d'entre 1 i 4 euros i no hi havia taquilla al lloc dels espectacles. La recaptació total ha estat de 6.471 euros, que aniran a parar íntegrament al Banc dels Aliments.

A causa de la Covid-19, l'assistència als espectacles o activitats requeria entrada anticipada. La Festa Major s'ha hagut de celebrar en espais delimitats com el Parc de Can Mulà, el pati de Col·legis Nous, l'Envelat o el Museu Abelló. Les colles dels Morats i Torrats han organitzat les seves activitats a l'Institut Aiguaviva i l'Escola Montseny.

Entrades exhaurides

Les entrades es van exhaurir en gairebé una trentena d'actes del programa de la Festa Major, com ara 'La Magia de Jandro', les 'Bombolles morades a mogollón', la Nit de monòlegs torrats o els concerts de Carmen & Kitflus, Versión impossible, Velvet Candles, The Sick Boys, Strombers o DEM. Les localitats de la Tarda de Cultura Popular i del Ball dels Diables 'Benvinguts a l'infern' es van exhaurir al cap de poques hores de posar-se a la venda. D'altra banda, les activitats infantils van tenir una molt bona resposta de públic.

L'alcalde de Mollet del Vallès, Josep Monràs, ha destacat el civisme i la responsabilitat del públic assistent als actes, que en tot moment van respectar les mesures de seguretat contra la Covid-19. "El públic ha tingut una actitud exemplar. No és la Festa Major que volíem fer, però és la millor Festa Major que hem fet tenint en compte les circumstàncies. El balanç és molt positiu", ha reblat Monràs.

En aquest sentit, les 80 activitats del programa es van poder portar a terme amb total normalitat i sense cap incident. Malgrat això, La Policia Municipal i els Mossos d'Esquadra van haver de dispersar grups de joves, molts dels quals vinguts de fora de Mollet, que es van concentrar a Ca l'Estrada durant les nits i van provocar alguns aldarulls.

Punt Lila

El Punt Lila, instal·lat a Can Mulà i amb un equip itinerant, va fer arribar material informatiu i de sensibilització a unes 2.000 persones. En els quatre dies que va funcionar, dues persones van adreçar-s'hi per incidències. La novetat d'aquest any era la posada en marxa del telèfon i Whatsapp 616 777 607, que va permetre resoldre una incidència. Cap de les incidències va derivar en denúncia.

Capta de sang

Un total de 215 persones van donar sang a la tradicional capta de sang de la Festa Major, que es va portar a terme el dissabte durant tot el dia.

Bus urbà

Una mitjana de 40 persones han utilitzat cada dia el bus urbà durant la franja horària gratuïta. El Bus va ser gratuït durant els vespres i les nits de dissabte a dimarts.


Plaça Major 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallès (Barcelona)
Tel. 93 571 95 00 | © 2018 - Ajuntament de Mollet del Vallès