Català | Castellano RSS
Actualitat

Cercador

Menú

L’Ajuntament presenta les millores d’accessibilitat a l’entorn de l’Hospital de Mollet

22/07/2021

Mobilitat

L’Equip de Govern de l’Ajuntament de Mollet ha presentat aquest dimecres als grups municipals, en el marc de la Taula de Mobilitat, la prediagnosi del Pla de Mobilitat Urbana Sostenible. També s’ha explicat als grups un seguit d’actuacions que es faran a l’entorn de l’Hospital per millorar-ne l’accessibilitat.

D’una banda, en referència al Pla de Mobilitat, l’Equip de Govern ha donat a conèixer els reptes i les prioritats del projecte, el calendari d’actuació i el procés de participació ciutadana que comportarà.

D’altra banda, el projecte de modificació del trànsit a l’entorn de l’Hospital de Mollet comportarà actuar a la Ronda Pinetons des de la rotonda de l’Hospital  fins al carrer Francesc Layret.

Aquesta actuació es farà en dues fases. Durant la primera, entre la rotonda i el carrer Sabadell, es redueix aquest tram a un únic carril de circulació i s’habilitarà un espai d’aparcament en semibateria que incrementaran les places d'aparcament de cotxes i també s’augmentaran en 20 el nombre de places de motocicletes i es condicionarà el vial intern d’accés a l’Hospital.

També durant aquesta primera fase, per ordenar l’accessibilitat, s’incorporaran 4 places per vehicles de persones amb mobilitat reduïda. 

La previsió és que totes aquestes actuacions estiguin finalitzades a finals d’agost.

En una segona fase es construirà una rotonda per millorar l’accés dels vehicles d’emergències i de serveis de l’Hospital.

El regidor de Mobilitat, Juan José Baños,ha recordat que “convocar la Taula era un compromís de l’Equip de Govern amb la intenció de donar a conèixer la prediagnosi del Pla de Mobilitat Urbana Sostenible de la ciutat. A més s’ha informat als grups municipals del conjunt d’actuacions adreçades a pacificar el trànsit i millorar la mobilitat de l’entorn de l’Hospital”. Per Baños, “sens dubte, amb aquestes actuacions, millorarem els accessos a l’Hospital pensant també amb aquelles persones que tenen una mobilitat reduïda i augmentarem les places d'aparcament d'un servei bàsic com és l'Hospital".  


Plaça Major 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallès (Barcelona)
Tel. 93 571 95 00 | © 2018 - Ajuntament de Mollet del Vallès