Català | Castellano RSS
Actualitat

Cercador

Menú

La situació de les dades Covid a Mollet es manté estable

01/02/2021

Salut

Un dilluns més s’ha fet la reunió de seguiment de la situació que es viu a la ciutat arran de la Covid-19. L’Ajuntament de Mollet segueix demanat a la ciutadania el compliment de les normes i que extremi les precaucions.

L’índex de rebrot a Mollet del Vallès és de 587 i la velocitat de transmissió és d’1,21. En aquests moments hi ha 46 persones ingressades a l’Hospital de Mollet. La situació es manté estable amb dades similars a les de la setmana passada.

A Mollet, s’ha posat  1.077 primeres dosi de la vacuna i  273 de la segona dosi. A les residències de la ciutat la situació segueix sent estable, i ja estan administrant la segona dosi de la vacuna a residents i personal.

Pel que fa als grups escolars n’hi ha 9, que signifiquen 222 persones confinades amb 46 positius. Baixa el nombre de grups confinats respecte la setmana passada.

Els serveis municipals funcionen amb normalitat.

Davant d’aquestes dades, l’alcalde de Mollet, Josep Monràs, ha demanat a la ciutadania que “malgrat la situació és estable i això és molt positiu, continuo demanant màxima prudència, cal continuar esmerçant els nostres esforços per continuar millorant les dades setmana a setmana. Molletans i molletanes, no podem relaxar-nos ni un sol moment”.

Compliment de les normes

La Policia Municipal de Mollet del Vallès, de manera coordinada amb el cos de Mossos d'Esquadra, continuen fent controls a la mobilitat nocturna, la mobilitat entre municipis i sobre la resta de les mesures dictades per les autoritats sanitàries.

Aquest cap de setmana, la policia ha posat prop de 40 denúncies per no portar mascareta, per consum alcohol a la via pública o per restriccions en la mobilitat municipal i nocturna.


Plaça Major 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallès (Barcelona)
Tel. 93 571 95 00 | © 2018 - Ajuntament de Mollet del Vallès