Català | Castellano RSS
Actualitat

Cercador

Menú

Nou correcà a la ciutat

30/01/2021

Actualitat

L'Ajuntament de Mollet del Vallès ja treballa en la construcció d'un nou correcà a la ciutat. El pressupost, que inclou l’arranjament de la plaça i la construcció d’un nou correcà, és de 91.911,38 € (iva inclòs). Està previst que les obres comencin al mes de maig amb una durada aproximada de 3 mesos. Amb aquest nou correcà, Mollet comptarà un total de 4, a la plaça de la Constitució, al parc de Ca L‘Estrada, al c. Sant Agustí i el de la plaça Arcadi Vinyes que estarà en marxa properament.

L’espai del nou correcà ha estat ja presentat a l’Associació de veïns i veïnes de Can Borrell i a la Coordinadora de Respecte Animal, on estan representades totes les entitats animalistes de la ciutat.  

Els treballs previstos consistiran, en primer lloc, en l’arranjament de la plaça Arcadi Vinyes amb l'enderroc del paviment de panot de tota la superfície i l'espai perimetral que es troba malmès en aquests moments amb motiu dels desperfectes ocasionats, sobretot, per les arrels dels arbres.  

Un cop arranjada la plaça, s’instal·larà un nou espai de lleure i esbarjo per a gossos que estarà delimitat per una vorada perimetral amb una porta d’accés per als usuaris i usuàries i doble porta per impedir que surtin els gossos que es troben a dins. Així es convertirà en el primer espai a per a gossos a Mollet amb aquesta doble porta. Tindrà 490 m2 i disposarà d'una  font  amb connexió a la xarxa d'aigua potable i a la de sanejament. A més, el nou espai comptarà amb un dispensador de bosses per a recollir les femtes, bancs i papereres. 

D'altra banda, es substituirà el fanal existent i es col·locarà un de nou amb llums leds i un cartell amb la normes d’ús a la porta d’accés. Es recorda que els i les usuàries d’aquest espai hauran de tenir cura dels seus animals i també recollir les deposicions dels seus gossos i gosses. 

Núria Muñoz, regidora de Respecte Animal, ha declarat que "aquest nou espai d'esbarjo i lleure per a gossos és un exemple més de l'aposta de la nostra ciutat per al benestar dels animals. Seguirem treballant de la mà de tothom, com és el cas de la Coordinadora de Respecte Animal de Mollet que es va crear fa prop d’un anyper fer de la nostra ciutat un exemple i model de ciutat animalista" i ha afegit “Amb aquest nou espai, la ciutat ja comptarà amb 4 espais d’esbarjo per a gossos, que estaran situats a diferents barris de la ciutat per donar accés a més veïns i veïnes a aquests equipaments.” 

Amb aquesta nova instal·lació, l’Ajuntament de Mollet referma les seves polítiques adreçades a afavorir la convivència al municipi i fomentar el civisme creant espais delimitats on els gossos poden córrer, jugar i fer exercici. 


Plaça Major 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallès (Barcelona)
Tel. 93 571 95 00 | © 2018 - Ajuntament de Mollet del Vallès