Català | Castellano RSS
Actualitat

Cercador

Menú

El col·lectiu sanitari, Micròfon de l’Any de Ràdio Mollet

25/01/2021

Comunicació

Tots els i les professionals que formen part del col·lectiu sanitari han estat premiats amb el Micròfon de l’Any que els hi ha atorgat Ràdio Mollet en el marc de la 40ena edició de la Festa de la Ràdio, i per tant, coincidint amb el 40è aniversari de l’emissora municipal. La Notícia de l’Any ha estat per a Mollet, ciutat 30.

Ràdio Mollet va començar a emetre el 22 de gener de 1981, així que al festa de la Ràdio va coincidir amb el 40è aniversari de la ràdio. Radio Mollet farà servir un logotip especial commemoratiu del 40è aniversari.

La festa de la ràdio enguany ha estat en un format diferent, per donar compliment a les mesures Covid-19, es va transformar l’habitual gala que en un programa especial de ràdio on tothom ha pogut conèixer el Micròfon de l’Any i la notícia de l’any i ha pogut sentir diferents felicitacions a l’emissora a través de les ones el divendres 22 de gener.

La festa de commemoració d’aquest aniversari es posposa per més endavant, quan la situació sanitària ho permeti.

Amb el Micròfon de l’Any, Ràdio Mollet ha volgut reconèixer la tasca que ha dut a terme aquest col·lectiu, ja siguin metges, infermeria, treballadors de les residències, serveis de neteja dels centres sanitaris, zeladors, etc., per lluitar contra el virus i posar en risc la seva salut per salvar la dels altres.

L’alcalde de Mollet del Vallès, Josep Monràs, ha volgut “recordar i agrair novament la tasca del col·lectiu sanitari, especialment en aquest any de pandèmia. I com no, agrair els i les professionals i voluntaris i voluntàries de la nostra Ràdio per informar, des de la proximitat, de tot el que passa a la nostra ciutat. 40 anys fent al nostre costat demostra la gran trajectòria de la nostra emissora, Ràdio Mollet.”.

Al llarg de la Festa de la Ràdio d’enguany també s’ha lliurat el premi la Notícia de l’Any de l’any 2020 on es destaca l’esdeveniment més noticiable a Mollet de 2020.

En aquest cas, el premi ha estat al fet que Mollet hagi estat la primera ciutat catalana i de les primeres d’Espanya en ser Ciutat 30. Una mesura que posteriorment s’ha anat implementant a d’altres ciutats d’arreu i que no només repercuteix en la seguretat de la ciutadania, sinó que també ho fa sobre el medi ambient.

En el marc d’aquesta 40ena edició de la Festa de la Ràdio, l’emissora també ha volgut fer un reconeixement especial als  avis i àvies de les residències, voluntaris i voluntàries, a Creu Roja,  a Càritas, als serveis d’essencials, treballadors públics i d’atenció a les persones, Policia Municipal, Mossos d’Esquadra, Protecció Civil, Unitat Militar d’Emergències, entitats culturals i esportives, mestres, alumnat i al món escolar en general, als petits grans herois, els nens i les nenes, al teixit comercial, així com a tothom que es va quedar a casa per combatre el virus.

Un acte de reconeixement on també hi ha hagut un record molt especial per aquelles persones que ja no están entre nosaltres.

Coincidint amb aquest 40è aniversari, l’emissora també ha volgut agrair a tots els col·laboradors i les col·laboradores que, de manera desinteressada, han contribuït a fer de Ràdio Mollet una emissora referència dins el món municipalista, i especialment a aquelles persones que, malgrat aquest context de pandèmia, han decidit seguir col·laborant amb l’emissora.

Mireia Dionisio, regidora de Comunicació felicita Ràdio Mollet “per 40 anys de ràdio pública amb informació plural, objectiva, de compromís públic, amb un gran equip humà i de grans professionals”.


Plaça Major 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallès (Barcelona)
Tel. 93 571 95 00 | © 2018 - Ajuntament de Mollet del Vallès