Català | Castellano RSS
Actualitat

Cercador

Menú

Se sortegen els 12 lots de regal d’entre les cartes als Reis de l’Orient dipositades a les bústies de comerços de Mollet

20/01/2021

Comerç

L’Ajuntament de Mollet del Vallès ha fet avui el sorteig dels 12 lots de regal d’entre les cartes als Reis de l’Orient que els infants van dipositar a les 320 bústies instal·lades en comerços del municipi durant la Campanya de Nadal.

La regidora de Promoció Empresarial, Turisme i Promoció de la ciutat, Encarna Ortiz, i el president del l’ADHEC, Lluís Farré, han portat a terme els sorteig a les dependències del Mercat Municipal.

Les cartes destinades als Reis de l’Orient es podien recollir a 320 comerços de la ciutat i, un com emplenades amb els noms i telèfons, s’havien de dipositar a les bústies que hi havia als mateixos establiments.

Totes les cartes rebudes han format part del sorteig dels 12 lots de regal que s’ha celebrat avui. La regidora de Comerç, Mercè Pérez, valora  “l’esforç del teixit comercial de la ciutat i agraeixo als molletans i les molletanes que apostin pel comerç local en aquests moments tan complicats per a tots i totes”.

La regidora Encarna Ortiz ha recordat que la Campanya de Nadal “ha estat ben diferent per la pandèmia” però ha destacat “la gran acceptació que ha tingut el sorteig per la quantitat de cartes rebudes, que servirà per seguir incentivant la compra als comerços de Mollet”.

A partir d’ara, l’Ajuntament de Mollet es posarà en contacte amb les 12 persones afortunades per comunicar-los que han guanyat 12 lots de regal.


Plaça Major 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallès (Barcelona)
Tel. 93 571 95 00 | © 2018 - Ajuntament de Mollet del Vallès