Català | Castellano RSS
Actualitat

Cercador

Menú

El parc de Can Borrell tindrà una nova zona d’esbarjo infantil

20/01/2021

Obres

L’Ajuntament de Mollet del Vallès ha iniciat els tràmits per ampliar la zona d’esbarjo infantil del parc de Can Borrell construint un nou espai. El projecte estarà en exposició pública a partir de la setmana vinent, amb la previsió que les obres comencin, aproximadament, el proper mes de maig.

L’espai, que estarà situat a continuació de l’actual zona d’esbarjo infantil, a l’altra banda de la Riera, i està dissenyat com un espai per a que els infants puguin jugar a pilota. L’espai, d’11x22 metres, estarà tancat i, de mutu acord amb l’Associació de Veïns i Veïnes de Can Borrell, tindrà limitació d’horari i d’edat d’ús.

La proposta preveu construir:

 -          Una pista esportiva envoltada per un mur de formigó, que a delimita i permet reduir les pendents de les terres que l’envolten i evitar l’entrada de terra a l’interior de la pista.

-          Disposarà d’una tanca per evitar la sortida de les pilotes fora de l’espai.

-          El paviment serà de gespa artificial

-          Es col·locarà un senyal amb la normativa d’ús que indicarà l’edat i horari d’ús.

 

El pressupost de l’Obra serà de 79.000 €.

Aquest espai permetrà ampliar la zona d’esbarjo del parc de Can Borrell. És un espai en el qual els infants del barri i en especial a aquells que fan servir el parc de Can Borrell podran jugar a pilota i el fet que estigui tancat, donarà més seguretat a la resta d’usuaris del parc, com per exemple a infants més petits o a persones grans.

La regidora de Projectes Urbans i Obra Pública, Mireia Dionisio ha declarat que “l’objectiu del govern de la ciutat és continuar millorant i ampliant els usos de l’espai públic. Estic convençuda que aquesta ampliació del parc de Can Borrell serà molt positiva per al barri i per a totes aquelles persones que gaudeixen diàriament d’aquest espai.” I ha afegit que “vull agrair la predisposició a l’acord i les propostes de millora d’aquest bon projecte per al Barri de Can Borrell de l’Associació de Veïns i Veïnes”.

L’espai comptarà amb gespa i porteries i es preveu que les obres puguin començar, aproximadament, el proper mes de maig.

 


Plaça Major 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallès (Barcelona)
Tel. 93 571 95 00 | © 2018 - Ajuntament de Mollet del Vallès