Català | Castellano RSS
Actualitat

Cercador

Menú

Es presenta la Cursa de Sant Vicenç de Mollet que, per primera vegada, serà virtual i solidàri

19/01/2021

Esports

L’Ajuntament de Mollet del Vallès i el Club Atlètic Mollet han presentat avui l’edició d’enguany de la cursa de Sant Vicenç. Una edició adaptada
a les circumstàncies que estem vivint, fent compatible el compliment de totes les mesures de seguretat establertes i la pràctica esportiva en un dels esdeveniments esportius més rellevants i històriques de la ciutat.

La XXII Cursa Popular de Sant Vicenç, 11è Memorial Jordi Solé Tura serà virtual i solidària i tindrà lloc aquest mes de gener.

La cursa de 10 km serà de circuit lliure. Totes les persones que s’inscriguin a la cursa hauran de recórrer aquesta distància, a l’espai que considerin, entre el 25 al 31 de gener de 2021.

El preu solidari de les inscripcions és de 5 € i tots els diners recaptats aniran íntegrament als Bancs d’Aliments de Mollet del Vallès.

Per l’alcalde de Mollet i responsable de l’Àrea d’Esports, Josep Monràs, “aquesta és una cursa molt especial per les raons que tots i totes sabem, i per aquest motiu, animo més que mai a la ciutadania a participar, ja que fen esport fem salut, i aquesta és la millor eina per seguir lluitant contra la situació que estem vivint”. Monràs també ha volgut destacar “el caràcter solidari de la cursa d’enguany. Una iniciativa que també ens permet donar un cop de mà a aquelles persones que, fruit de la pandèmia, encara ho estan passant pitjor”.

D’altra banda, Monràs també ha tingut un record “pel nostre ciutadà il·lustre, ministre de Cultura i pare de la Constitució, Jordi Solé Tura. Una persona amant de l’esport i de la natura i que amb el seu nom honora aquesta cursa”. 

Des del Club Atlètic Mollet, el seu president, Marcos Venteo, ha destacat que “en principi, per les circumstàncies actuals, no teníem clar poder fer la cursa aquest any, però gràcies a la proposta de l’Ajuntament de fer-la de forma virtual, vam creure que era una bona opció i que, de retruc, podríem ajudar als més necessitats”.

També des del Club, el seu director tècnic, Rogelio Vega, ha recordat que “aquest recorregut de 10 km fins i tot es pot fer en 10 dies, i per això animem a totes les famílies a participar”.

Des de Decathlon, el seu director a Mollet, Iván de Luque, ha agraït “a l’Ajuntament i al Club Atlètic Mollet que un any més hagin comptat amb nosaltres. Per Decathlon és un orgull poder contribuir a tirar endavant aquesta iniciativa com ja fa 10 anys que fem”.   

Les inscripcions es poden fer al web https://app.myvrace.com/es/challenges/details/cursasantvicencmollet fins les 23.59 h del 31 de gener de 2021.

 

Com puc participar ?

  • T’has de donar d’alta a l’app VRace by Sportheroes, creant un compte gratuït
  • Inscriu-te
  • Una vegada hagis fet el registre, ves al botó de Inscríbete. Fes el pagament i confirma que el botó s’ha posat en verd. Si ho fas a partir de la web del Club Atlètic Mollet, segueix els passos indicats.

 

Connecta’t

  • Sincronitza alguna de les aplicacions esportives que utilitzis per a pujar els teus entrenaments.

 

Registra cada activitat

  • Un cop hagis acabat l’activitat, l’aplicació es sincronitzarà automàticament amb Sportsheroes i els km completats sortiran al perfil que t’hagis creat

 

Tots els inscrits obtindran un obsequi, un buf i una samarreta, que es podran recollir a partir de l’1 de febrer a la botiga Decathlon de Mollet del Vallès.

En aquest sentit, l’Ajuntament i el Club Atlètic Mollet agraeixen de nou la col·laboració de Decathlon coincidint amb el seu 10è aniversari.


Plaça Major 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallès (Barcelona)
Tel. 93 571 95 00 | © 2018 - Ajuntament de Mollet del Vallès