Català | Castellano RSS
Actualitat

Cercador

Menú

Situació de les dades Covid a Mollet: pugen els casos, l’índex de rebrot i la velocitat de transmissió

18/01/2021

Actualitat

L’alcalde de Mollet del Vallès, Josep Monràs, ha presidit, un dilluns més, la reunió de seguiment de la situació que es viu a la ciutat arran de la Covid-19. L’Ajuntament segueix demanat a la ciutadania el compliment de les normes i que extremi les precaucions.

Ara per ara, l’índex de rebrot a Mollet és de 596 i la velocitat de transmissió és d’ 1,65. Pel que fa els casos nous, se n’han detectat 91 i en referència a les hospitalitzacions, en aquests moments hi ha 40 persones ingressades. 

En referència a les residències de la ciutat la situació segueix sent estable. Entre les residències i el personal sanitari s’han vacunat 841 persones. A totes les residències de gent gran i a la residència de discapacitats de La Vinyota ja s’ha rebut la primera dosi de la vacuna. La Llar Al Bosc la rebrà durant el dia d’avui.

En relació als serveis municipals cal dir que funcionen amb normalitat.

L’alcalde de Mollet, Jose Monràs, ha manifestat que "amb aquestes noves dades i, la ràpida propagació del virus, cal extremar la precaució i ser prudents de cara a la tercera onada, que només aturarem amb l’esforç i la col·laboració de tots i totes”.

Compliment de les normes

La Policia Municipal de Mollet del Vallès, de manera coordinada amb la resta de Policies locals dels municipis limítrofes i el cos de Mossos d'Esquadra, continuen fent controls a la mobilitat nocturna, la mobilitat entre municipis i sobre la resta de mesures en vigor.

El cos policial segueix constatant que el comportament cívic, la responsabilitat i el compliment per part de la ciutadania és molt elevat i exemplar, malgrat algunes excepcions.

En aquest sentit, aquest passat cap de setmana, la policia ha imposat 26 sancions per sortir del municipi sense causa justificada i per saltar-se els horaris i aforament a la restauració.

Precisament s’ha iniciat un procediment de tancament temporal a un local de restauració de Mollet per incompliments reiterats dels horaris i de l’aforament. En el que només aquest cap de setmana passat se li han posat 18 multes per incompliment.


Plaça Major 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallès (Barcelona)
Tel. 93 571 95 00 | © 2018 - Ajuntament de Mollet del Vallès