Català | Castellano RSS
Actualitat

Cercador

Menú

Es donen a conèixer els guanyadors i guanyadores del XXVI Concurs de Fotografia de Sant Vicenç 2021

18/01/2021

Cultura

El jurat ha donat a conèixer els guanyadors i guanyadores del XXVI Concurs de Fotografia de Sant Vicenç 2021. Enguany s’han presentat 198 fotografies, 90 del tema Mollet i 108 del tema Lliure. La participació s’ha doblat respecte l’edició passada. Aquesta ha estat una edició amb finalitats bàsicament solidàries, ja que fruit de les circumstàncies provocades per la pandèmia, l’Ajuntament va creure convenient modificar els premis i oferir bons per comprar al comerç molletà.

Mercè Pérez, regidora de Cultura i de Comerç, ha afirmat què “enguany, amb l’objectiu de donar suport al teixit comercial, els premis del concurs de fotografia són xecs per a fer compres al teixit comercial de Mollet. Una iniciativa molt ben rebuda entre el comerç local i els participants i que ajudarà a dinamitzar el comerç de la ciutat, un sector greument afectat per la pandèmia”. I ha dit també que “el fet que les fotografies s’haguessin de presentar telemàticament també ha facilitat que moltes persones d’arreu del territori hagin participat a la XXVI edició del concurs de fotografia de Sant Vicenç, i li ha donat molta més projecció”.

Enguany, per les restriccions Covid, no es pot fer el tradicional acte de lliurament de premis, però es poden veure les fotografies a l’exposició, que es podrà visitar de manera presencial, seguint les mesures de seguretat dictades per l’autoritat sanitària, del 18 de gener al 26 de febrer al Centre Cultural La Marineta, de dilluns a divendres, de 15.15 h a 21.30 h.

També es podran veure totes les fotografies a la pàgina web municipal www.molletvallet.cat.

 

Categories i premis

 

  • Tema Lliure

 

Premi únic d’un Bo per comprar al comerç molletà per valor de 250 € i diploma per a Luís Maria Barrio Sáenz, de Logroño, per “Relaxing time”.

 

            Mencions:   “Curiositats” d’ Albert Ribot, de Sabadell

 

                                “Intempèrie 3” de Francesc Serra, de Barcelona

 

                                “Light trails” de Martí Planellas, de Mollet 

 

 

  • Tema Mollet

 

1r Premi d’un Bo per comprar al comerç molletà per un valor de 300 € i diploma per a Vicenç Català Díez, de Mollet, per “Festa Major”.

 

2n premi d’un Bo per comprar al comerç de molletà per un valor de 200 € i diploma per a Jaume Xicola Pachón, de Mollet, per “Gegants”.

 

3r premi per un Bo per comprar al comerç molletà per un valor de 150 € i diploma per a Sergi López Conde, de Montornès del Vallès, per “Un toque de color”.

  

            Mencions: “Passeig amb boira”, de Pepita Martínez, de Mollet.

 

                                “El Patí”, de Xus de la Cruz, de Mollet.

 

                                “Atardecer Mollet”, de Juan Carlos Espinal, de Mollet                                            

 


Plaça Major 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallès (Barcelona)
Tel. 93 571 95 00 | © 2018 - Ajuntament de Mollet del Vallès