Català | Castellano RSS
Actualitat

Cercador

Menú

El 18 de gener s’obre el període d’inscripcions de les Activitats, Cursos i Tallers del curs 2021

14/01/2021

Avisos

L’Ajuntament de Mollet del Vallès, juntament amb entitats de la ciutat, ja té a punt la programació de les Activitats, Cursos i Tallers 2021. Els cursos es faran de forma telemàtica o presencial (als Centres Cívics, Culturals, de Dona, de Gent Gran i d’Esports del municipi) en funció de les mesures sanitàries de cada moment. Les inscripcions comencen a partir del 18 de gener i es faran per internet en el cas de Centres Cívics, Culturals i de Dona i per internet i per telèfon, en el cas de les activitats de gent gran i esportives.

Els cursos són oberts i tothom es pot inscriure als cursos que desitgi. Els cursos i tallers tindran places limitades per garantir les distàncies de seguretat  quan aquests es pugui realitzar de forma presencial.

La inscripció comporta acceptar la Declaració responsable per a persones participants a les activitats de tots els centres.

Es poden consultar els cursos a: https://www.molletvalles.cat/continguts/serveis-a-mollet/cultura-i-lleure/activitats-cursos-i-tallers/

Mercè Pérez, regidora de Cultura, ha afirmat, “Hem programat un seguit de cursos i tallers de diferents temes que creiem que són molt atractius i que tindran molt d’èxit. Hi ha activitats culturals, artístiques, de creixement personal” I també ha recalcat “en el disseny dels cursos i tallers hem tingut molt en compte la normativa sanitària vigent per a que els cursos siguin segurs, de totes maneres, com la normativa va canviat, estem preparats tant perquè es puguin fer de forma presencial o de forma telemàtica segons l’evolució de la pandèmia a cada moment. Sempre prioritzarem la salut de les persones.”

Les inscripcions online s’hauran de fer a través del web de l’Ajuntament www.molletvalles.cat, i les telefòniques al número 93 571 95 15.

Centres de Gent Gran: 18, 19 i 20 de gener, de 15.30 a 19 h.

Esports: 21 de gener, de 9 a 18 h.

Centres Cívics, Culturals i de dona 25 i 26 de gener a partir de les 15.30h.

Els cursos als centres de gent gran s’inicien el dia 8 de febrer. Començaran en format on-line i amb metodologies que permetin que l’alumnat pugui fer el seguiment del curs des de casa, i amb el benentès que en el moment que la situació sanitària ho permeti, tornaran a ser presencials.

En els Centres Cívics, Culturals i de Dona el curs començarà el  15 de febrer i finalitzarà el 14 de juny. Si no es pot començar el curs de forma presencial per la situació sanitària, els cursos que es puguin es faran on-line i la resta s’ajornarà el seu inici o bé s’anul·laran. 

Les activitats esportives s’iniciaran el dia 1 de febrer. Quan les recomanacions sanitàries no permetin fer les activitats de forma presencial, es faran on-line. 

 


Plaça Major 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallès (Barcelona)
Tel. 93 571 95 00 | © 2018 - Ajuntament de Mollet del Vallès