Català | Castellano RSS
Actualitat

Cercador

Menú

La Covid-19 condiciona la Festa Major de Sant Vicenç 2021

14/01/2021

Cultura

La situació provocada per la pandèmia, i les conseqüents resolucions i directrius establertes per les autoritaris sanitàries, han provocat que l’Ajuntament de Mollet, amb l’únic objectiu de prioritzar la salut de tots els molletans i molletanes, hagi decidit transformar, anul·lar o ajornar els actes de la Festa Major de Sant Vicenç on hi pugui haver concentracions de gent i mobilitat.

L’Ajuntament de Mollet atenent la darrera resolució del Departament de Salut del passat 4 de gener on es suspenen la celebració de congressos, convencions, fires, festes majors  i altres activitats extraordinàries, incloses les de cultura popular i tradicional,  que puguin generar risc de major mobilitat i aglomeracions de persones, ha decidit transformar, anul·lar o ajornar els actes de la Festa Major de Sant  Vicenç on es puguin produir concentracions de gent i que provoquin mobilitat.

També amb l’objectiu prioritari de preservar la salut de la ciutadania, l’Ajuntament recorda que en aquests moments les dades de la Covid a la ciutat no són bones. En aquest moments, Mollet el risc de rebrot ha augmentat fins a 606 punts, 300 punts per sobre que la setmana anterior, i la taxa de contagi es manté per sobre d’1 (1,87). Així mateix hi ha 33 persones més ingressades a l’Hospital de Mollet que la darrera setmana.

 

Festa Major de Sant Vicenç 

 

 • Ràdio Mollet, el mateix 22 de gener, coincidint amb el seu 40 aniversari, oferirà un programa especial de ràdio de la Festa de la Ràdio on, entre d’altres, donarà a conèixer el Micròfon de l’any i el premi la Notícia de l’Any. El programa especial s’emetrà a les 9h, les 13h, les 15h i les 17h.  

 

 • Vallès Visió oferirà un programa Visions especial el dia 22 de gener a les 20.30 h, que repetirà a les 22.30 h i a les 00.30 hores i també al llarg del cap de setmana. El programa es dividirà en diferents blocs i inclouran la presentació de la 36a revista Notes, es donaran a conèixer els guanyadors de l’edició d’enguany de la Festa de la Ràdio i es farà un reportatge amb l’Esbart Dansaire de Mollet en la que es podran veure diferents actuacions de l’entitat.

 

 • El Concurs de Fotografia de Sant Vicenç, enguany no es farà l’habitual acte d’entrega al guanyadors, tot i que si s’exposaran les fotografies participants al concurs al Centre Cultural La Marineta. L'exposició es podrà visitar, seguint les mesures de seguretat, del 18 de gener al 26 de febrer de dilluns a divendres de 15.15 h a 21.30 h. Així mateix, a partir del dilluns 18 de gener es podrà consultar l’acta amb el veredicte del jurat i visionar les fotografies participants al web municipal www.molletvalles.cat  

 

 • La XXII Cursa Popular de Sant Vicenç, 11è Memorial Jordi Solé Tura serà virtual i solidària. La cursa de 10 km serà de circuit lliure. Totes les persones que s’inscriguin a la cursa hauran de recórrer aquesta distància, a l’espai que considerin, entre el 25 al 31 de gener de 2021. El preu de les inscripcions és de 5 €, i tots els diners recaptats aniran íntegrament als Bancs d’Aliments de Mollet del Vallès.

  Les inscripcions es podran fer al web https://app.myvrace.com/es/challenges/details/cursasantvicencmollet fins les 23.59 h del 31 de gener de 2021. Per a més informació es pot consultar el web del Club Atlètic Mollet https://www.camollet.cat/ Els participants rebran un obsequi que poden passar a recollir per Decathlon de Mollet fins a l’1 de febrer.

 

 • Museu Abelló farà jornades de portes obertes amb entrada gratuïta els divendres 22, dissabte 23 i diumenge 24 de gener Exposició ‘El Modernisme i les flors. De la natura a l’arquitectura’
  A finals del s. XIX i principis del XX, la natura va ser la gran musa i font  d’inspiració d’arquitectes i artistes. L’arquitectura modernista va establir un veritable diàleg amb el món vegetal a través de les arts decoratives. Taller artístic “Decorem una llàntia vidre”
  Visita l’exposició i emporta’t a casa el material necessari perquè puguis  decorar la teva llàntia amb motius florals i modernistes. Disponible el vídeo amb el ‘pas a pas’ al web del Museu. Horaris
  Divendres, d’11 a 14 h, Dissabte, d’11 a 14 h i de 16 a 19 h, Diumenge, d’11 a 14 h

 

 • La gala de la Nit de l’Esport, de mutu acord amb les entitats esportives i davant la impossibilitat de dur-la a terme durant aquestes dates,  es posposa. L’Ajuntament, en col·laboració amb les entitats esportives de la ciutat, està treballant en buscar fórmules alternatives per tal que, més endavant, es pugui reconèixer la tasca feta per les entitats i  als esportistes destacats de Mollet 2020.

 

 • El Concert de El Mal de Jazz - de Quan Barcelona era "hot" -  de la Copla de Wisconsin organitzat per l’Ajuntament de Mollet i previst per al divendres 22 de gener, s’ajorna fins que la situació sanitària ho permeti

 

 • S’anul·len:
 • Diumenge 17 de gener: L’actuació de l’Esbart Dansaire de Mollet
 • Divendres 23 de gener: El Concert de Sant Vicenç organitzat per l’Associació de Músics de Pau Casals
 • Diumenge 24 de gener: El concert sardanista organitzat per Tradicions i Costums,

 

 


Plaça Major 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallès (Barcelona)
Tel. 93 571 95 00 | © 2018 - Ajuntament de Mollet del Vallès