Català | Castellano RSS
Actualitat

Cercador

Menú

Els Reis d’Orient estaran el dia 5 de gener al Pavelló de Riera Seca

23/12/2020

Actualitat

Segons la resolució SLT/3397/2020 de 22 de desembre de la Generalitat de Catalunya, s’indica que totes les activitats i esdeveniments nadalencs han de ser estàtics, amb control d’accés i amb cita prèvia, el que impossibilitat fer la cavalcada que estava prevista amb tres carrosses i que hauria passat per la majoria de carrers de la ciutat i hagués permès que els infants saludessin als reis des de balcons i finestres.

Els nens i nenes de Mollet podran veure i saludar a Ses Majestats els Reis d'Orient al pavelló de la Riera Seca el dia 5 de gener, des de les 17 h de la tarda fins a les 22 h de la nit. Per accedir al recinte el dia de reis caldrà demanar cita prèvia a través del web de l’Ajuntament www.molletvalles.cat a partir del dimarts 29 de desembre a partir de les 14 hores.

Josep Monràs, l’alcalde de Mollet afirma “ hem mantingut fins el darrer moment l’opció que més ens agradava que era fer una rua per la majoria de carrers de la ciutat per a que els nens i nenes poguessin veure els Reis des del balcó i la finestra de casa seva i així evitar desplaçaments. Però el decret de la Generalitat no ens ho permet, així que, com volem que els nens i les nenes puguin saludar als Reis Mags, hem preparat tot per a que ho puguin fer al Pavelló de Riera Seca durant la tarda del dia 5 de gener. La recepció a Ses Majestats i el discurs del Rei Melcior que enguany no es podrà fer a la Plaça Major, com cada any, es podrà veure a Vallès Visió a les 4 de la tarda”

Vallès Visió emetrà un programa especial a les 4 de la tarda del dia 5 de gener per a que els nens i nenes puguin gaudir de la seva arribada a la ciutat, que enguany no serà en tren. Al programa podran sentir unes paraules que els dedicarà el Rei Melcior i el lliurament de les claus de les llars de la ciutat, entre d’altres.

Cal recordar que els dies previs a l’arriba dels Reis d’Orient, els nens i nenes que ho desitgin, podran lliurar la seva carta al Patge Reial que estarà al Mercat Vell, també caldrà demanar cita prèvia.

Per demanar Cita prèvia

Tant si es vol veure al Patge Reial els dies 2,3,4 de 10 a 13h i de 16 a 20h i el dia 5 de 10 a 13h de gener com per veure a Ses Majestats el 5 de gener de 17 a 22 hores cal demanar cita prèvia a partir del dimarts 29 de desembre a partir de les 14 hores

 

Fer la reserva és molt ràpid i senzill. Es donaran cites fins a esgotar l'aforament permès per cada franja horària.

-       Entrar a www.molletvalles.cat i entrar al destacat: Cita prèvia Reis Mags i Patge Reial.

-       Triar el dia, la franja horària i número d’entrades (fins a un màxim de 4).

-       Emplenar les dades que permeten garantir la traçabilitat: nom, cognom i un número de telèfon de qui fa la reserva.

-        Un cop confirmada l’hora i emplenades les dades, el sistema emetrà un comprovant de la reserva amb codi QR que s’haurà de mostrar per accedir al recinte. El comprovant es pot portar al mòbil o be imprès.

 

IMPORTANT: L’entrada només es podrà fer servir durant l’hora reservada. Les cues s’han de fer mantenint la distància de seguretat i és obligatori portar mascareta.

Caldrà estar amatents a possibles noves restriccions que pugui dictar la Generalitat i que puguin afectar totalment o parcialment als actes aquí previstos.


Plaça Major 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallès (Barcelona)
Tel. 93 571 95 00 | © 2018 - Ajuntament de Mollet del Vallès