Català | Castellano RSS
Actualitat

Cercador

Menú

La Cursa de Sant Vicenç de Mollet serà per primera vegada virtual i solidària

22/12/2020

Esports

L’Ajuntament de Mollet del Vallès i el Club Atlètic Mollet han adaptat aquesta edició de la cursa de Sant Vicenç a les circumstàncies que estem vivint, fent compatible el compliment de totes les mesures de seguretat establertes i la pràctica esportiva en un dels esdeveniments esportius històrics més rellevants de la ciutat. Aquesta tindrà lloc el mes de gener.

La XXII Cursa Popular de Sant Vicenç, 11è Memorial Jordi Solé Tura serà virtual i solidària.

La cursa de 10 km serà de circuit lliure. Totes les persones que s’inscriguin a la cursa hauran de recórrer aquesta distància, a l’espai que considerin, entre el 25 al 31 de gener de 2021.

El preu de les inscripcions és de 5€, i tots els diners recaptats aniran íntegrament als Bancs d’Aliments de Mollet del Vallès.

Les inscripcions es podran fer al web https://app.myvrace.com/es/challenges/details/cursasantvicencmollet fins les 23.59 h del 31 de gener de 2021. Per a més informació es pot consultar el web del Club Atlètic Mollet https://www.camollet.cat/.

Tots els inscrits obtindran un obsequi que podran anar a recollir a partir de l’1 de febrer a la botiga Decathlon de Mollet.

 

 


Plaça Major 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallès (Barcelona)
Tel. 93 571 95 00 | © 2018 - Ajuntament de Mollet del Vallès