Català | Castellano RSS
Actualitat

Cercador

Menú

Cap infant a Mollet sense joguines el dia de Reis

21/12/2020

Actualitat

L’Ajuntament de Mollet del Vallès col·labora, un any més, a la campanya Cap nen sense joguines de Creu Roja. L’alcalde, Josep Monràs, ha fet entrega de les joguines, noves, no bèl·liques i no sexistes a representats de l’entitat.

Monràs ha agraït "a Creu Roja la seva tasca tots els dies de l'any. I especialment amb campanyes tan boniques i necessàries com aquestes, en aquestes dates i en un any tan complicat. L'Ajuntament sempre col·labora amb donació de joguines i també amb aportació econòmica si la recollida joguines de la campanya no cobreix la necessitat. Agraeixo als molletans i a les molletanes que han participat, també d’aquesta campanya tan solidària i tan necessària aquest any perquè cap nens es quedarà sense joguines, tampoc aquest any." I ha afegit ” també vull agrair a Arkema la seva bona predisposició i col·laboració per ajudar als infants de la nostra ciutat”. 

Enguany a aquesta campanya també se suma una empresa molletana Arkema, qui ha decidit donar els 3.500 euros corresponents al dinar de Nadal que no han pogut celebrar amb motiu de la pandèmia, a aquesta campanya.

Des de fa 12 anys Ràdio Mollet ha organitzat una marató radiofònica de recollida de joguines per a la campanya, cap nen sense joguines de Creu Roja, on entitats i ciutadania podien fer les seves donacions i els infants de la ciutat feien cantades de nadales, enguany la situació generada per la Covid-19 no ho ha fet permès.

 

 

 


Plaça Major 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallès (Barcelona)
Tel. 93 571 95 00 | © 2018 - Ajuntament de Mollet del Vallès