Català | Castellano RSS
Actualitat

Cercador

Menú

El Centre d’Arts Santa Mònica inaugura aquest desembre l’exposició Fer. L’humor amable

17/12/2020

Cultura

A partir d’aquest dimecres 16 de desembre, Arts Santa Mònica de Barcelona mostrarà l’exposició Fer (1949-2020). L’humor amable, dedicada al dibuixant Josep Antoni Fernández Fer. Es tracta d’una versió més reduïda de l’exposició que es va inaugurar al Museu Municipal Joan Abelló el passat mes de gener.

El Centre d’Arts Santa Mònica inaugura aquest desembre l’exposició Fer. L’humor amable
Fotografia d’aquest dimecres a la tarda: quan es va presentar l’exposició amb la presència de la directora general de Creació, Acció Territorial i Biblioteques de la Generalitat de Catalunya, Rosa Tubau; la família de Fer; el comissari, Jaume Capdevila Ka

L’exposició, comissariada pel també dibuixant Kap (Jaume Kapdevila), va ser estrenada al Museu Municipal Joan Abelló el passat mes de gener, encara en presència del seu protagonista, i prorrogada fins a l’octubre. Arts Santa Mònica mostrarà ara una versió més reduïda de l’exposició.

Josep Antoni Fernández i Fernández (Mansilla de las Mulas, Lleó, 1949 – Figueres, 2020), més conegut pel pseudònim Fer, ha estat un dels vinyetistes satírics més importants de la premsa catalana. La seva mort, el passat mes de setembre, ens deixa sense el seu humor amable, sense la mirada irònica i alhora tendre que va saber connectar amb milers de lectors cada dia, desgranat l’actualitat política i social del país.  .

L’exposició es podrà visitar a l’Arts Santa Mònica fins el proper 14 de febrer de 2021. Paral·lelament, també podem trobar una exposició més extensa sobre Fer al Museu Palau Mercader de Cornellà (de l’1 de novembre al 14 de febrer).


Plaça Major 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallès (Barcelona)
Tel. 93 571 95 00 | © 2018 - Ajuntament de Mollet del Vallès