Català | Castellano RSS
Actualitat

Cercador

Menú

L’Ajuntament destinarà l’antiga Casa dels Mestres a habitatge social

17/12/2020

Actualitat

La finca situada al carrer Feliu Tura n.2, coneguda com l’antiga Casa dels Mestres, ha estat incorporada al Patrimoni Municipal de Sòl i de l’Habitatge. D’aquesta manera, la finca de titularitat municipal es destinarà, obligatòriament, a habitatge social.

En aquest sentit el govern municipal ha considerat que l’espai de l’antiga Casa dels Mestres, per les seves dimensions i la seva consideració de finca patrimonial, és un espai idoni per a la posada en marxa d’un projecte per la construcció d’habitatge social i assequible. D’aquesta manera  s’aconsegueix, intervenint en el mercat del sòl i amb polítiques publiques, augmentar el parc d’ habitatge social de la ciutat, amb l’objectiu d’ajudar a les famílies i jovent molletà a trobar un habitatge digne on poder construir la seva llar.

Aquesta voluntat també es posa de manifest en l’actual elaboració del POUM que, tal  i com estableix el seu Avanç, un dels seus elements centrals serà com trobar fórmules per augmentar el nombre d’habitatges socials a la ciutat.

L’alcalde Josep Monràs, comenta que “Mollet del Vallès es caracteritza per ser  una ciutat amb una significativa quantitat d’habitatge protegit, molt per sobre de la mitjana de les ciutats intermèdies de Catalunya.Els habitatges a preu assequible són imprescindibles per a què moltes famílies i jovent, puguin desenvolupar el seu projecte de vida. L’Ajuntament de Mollet sempre ha estat compromès amb l’habitatge digne, i una prova d’això, és el barri de la Vinyota, un barri 100% d’habitatge protegit”

Núria Muñoz, regidora d’habitatge afirma “El govern municipal treballa per l’habitatge accessible. Aquest any hem treballat projectes de creació d’un parc d’habitatge de lloguer assequible. A curt termini materialitzarem el projecte de cooperativisme de rehabilitació d’un edifici al c. Francesc Macià per destinar-ho a habitatge assequible. Però no ens quedarem aquí. Amb determinacions com les d’avui, ens assegurem que a mig termini iniciarem la construcció d’habitatge social al c. Feliu Tura, sense oblidar que també a llarg termini està previst aproximadament 500 habitatges socials més, al futur barri del Calderí.”


Plaça Major 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallès (Barcelona)
Tel. 93 571 95 00 | © 2018 - Ajuntament de Mollet del Vallès