Català | Castellano RSS
Actualitat

Cercador

Menú

L’Ajuntament renovarà l’enllumenat del Camí de Lourdes

16/12/2020

Via Pública

L’Ajuntament de Mollet del Vallès ha iniciat els tràmits per renovar i millorar l’enllumenat públic del Camí de Lourdes. L’actuació comportarà la instal·lació de lluminàries LED, el que comportarà un enllumenat més eficient i ecològic.

En concret, l’actuació consisteix en la substitució de les llumeneres actuals instal·lant-ne 28 de tipus vial de tecnologia LED i 4 columnes noves per millorar la il·luminació de tot el traçat del Camí de Lourdes.  

Amb aquests nous punts de llum es reforçaran les zones menys il·luminades i es guanyarà en solvència energètica i eficiència ecològica.

L’actuació també comportarà la neteja de l’entorn, especialment pel que fa els arbres, arbustos i matolls de les zones properes als fanals per millorar la visibilitat i aprofitar al màxim la il·luminació dels nous fanals.

Mireia Dionisio, regidora coordinadora de l’Àrea de Governança, Economia i Serveis Territorials, “L’Ajuntament sempre ha fomentat els desplaçaments a peu i la mobilitat sostenible. Amb aquesta millora de la il·luminació es guanyarà en visibilitat i seguretat i aquest camí, que el fan servir diàriament molts molletans i moltes molletanes, es podrà fer servir més còmodament a hores de menys sol.”

Raul Broto, regidor de Justícia Ambiental, ecologisme i transició Energètica “És un pas més en la bona direcció de l’eficiència energètica a nivell local. Des de l’Ajuntament ho tenim clar, cada inversió que es realitza cal que avanci cap a una ciutat més sostenible, tal i com vam anunciar aquesta setmana amb la instal·lació de plaques fotovoltaiques a la comissaria municipal”.

Les obres començaran el dia 21 de desembre i la durada aproximada de les obres serà d’unes 6 setmanes. El pressupost total de l’actuació és de 29.848€.

 


Plaça Major 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallès (Barcelona)
Tel. 93 571 95 00 | © 2018 - Ajuntament de Mollet del Vallès