Català | Castellano RSS
Actualitat

Cercador

Menú

Activat el Pla municipal d’emergències per vent i pluja

20/01/2020

Avisos

L’Ajuntament de Mollet del Vallès ha activat el pla d’emergències per la previsió de vent i pluja de les properes hores. Durant el dia d’avui els serveis municipals han actuat en diferents incidències pels efectes del vent.

Aquesta tarda s’ha reunit el comitè d’emergències municipals per tal de fer seguiment de l’estat de la ciutat per l’episodi de vent que afecta a Mollet des d’ahir. A hores d’ara s’han produït algunes incidències, sobretot caigudes d’arbres, elements de façanes i teulades. Els serveis municipals i dispositius de la policia municipal i protecció civil estan realitzant un seguiment intensiu per resoldre les incidències que es van produint. 

Davant de les previsions meteorològiques de pluja i vent emeses pel Centre de Coordinació Operativa de Catalunya (CECAT) que afectaran a la ciutat en les properes hores i durant el dia de demà, aquesta  tarda s’ha activat el pla d’emergències, en fase d’alerta.

Aquest migdia s’ha comunicat la prohibició de realitzar activitats a l’aire lliure als centres escolars i a les instal·lacions esportives. També s’ha acordat suspendre la realització del mercat setmanal de demà dimarts per motius de seguretat.

Es recorda a la població que davant de qualsevol incidència, cal posar-se en contacte amb el telèfon d’emergència 112.


Plaça Major 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallès (Barcelona)
Tel. 93 571 95 00 | © 2018 - Ajuntament de Mollet del Vallès