Català | Castellano RSS
Actualitat

Cercador

Menú

Procés participatiu per definir els usos del Mollet Hub

20/01/2020

Actualitat

L’Ajuntament de Mollet del Vallès i la Universitat Autònoma de Barcelona col·laboraran plegats amb l’objectiu de definir els futurs usos de l’espai Mollet Hub. Per fer-ho, s’ha proposat realitzar un procés participatiu que finalitzarà abans de l’estiu.

Aquest dilluns 20 de gener, ha tingut lloc al Mollet Hub una reunió anomenada kick-off on estan convocats experts de la UAB i responsables de l’Ajuntament de Mollet del Vallès de diferents àmbits.

Aquesta sessió ha donat el tret de sortida al procés participatiu per definir els usos del MolletHub i que servirà per realitzar un esbós de mapa local d’actors i d’iniciatives d’innovació urbana. Aquestes iniciatives inclouen experiències en l’àmbit de l’educació, la fabricació avançada i de l’emprenedoria.

En aquest sentit, el regidor de Desenvolupament Econòmic, Innovació i Participació, Raúl Broto, ha recordat que “des que es va posar en marxa el Mollet Hub, al marge de treballar l’emprenedoria, els projectes per a joves o la promoció econòmica i empresarial, ja vam dir que volíem anar més enllà i escoltar les inquietuds de la ciutadania per promocionar encara més aquest espai, per exemple, en àrees com ara l’economia digital o l’agricultura ecològica”.

Broto també ha volgut agrair “la implicació de la Universitat Autònoma, ja que la seva experiència ens ajudarà a potenciar encara més un dels espais de present i futur claus de Mollet i fer-ho, també, amb la participació dels molletans i les molletanes”.   

En aquests moments, l’espai  Mollet Hub compta amb els serveis d’emprenedoria i joves d’EMFO, però la intenció és avançar en la definició dels usos d’aquest centre per tal que esdevingui un espai d’innovació que impacti en el desenvolupament econòmic i social de la ciutat de Mollet del Vallès.

 


Plaça Major 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallès (Barcelona)
Tel. 93 571 95 00 | © 2018 - Ajuntament de Mollet del Vallès