Català | Castellano RSS
Actualitat

Cercador

Menú

El temporal Glòria arriba a Mollet amb fortes ratxes de vent i es demana precaució

20/01/2020

Avisos

Els bombers, la policia municipal i els serveis municipals de l’Ajuntament de Mollet del Vallès han fet una dotzena d’actuacions, entre ahir i aquesta matinada, sobretot per arbres caiguts.

Mollet del Vallès també està en alerta pel temporal Glòria que ha arribat a la ciutat amb fortes ratxes de vent. Els bombers, la policia municipal i els serveis municipals de l’Ajuntament han portat a terme una dotzena de sortides per incidències relacionades amb la caiguda d’arbres a la via pública o per contenidors al mig del carrer.

Els parcs de Mollet continuaran tancats per prevenció i fins que no hagi cap risc. A més a més s’ha recomanat als centres escolars que l’alumnat no surti als espais exteriors i a les instal·lacions esportives que no facin activitats a l’aire lliure.

Des de l’Ajuntament de Mollet es demana a tota la ciutadania que tingui precaució davant del temporal. Protecció Civil de la Generalitat manté l’alerta del Pla Especial d’Emergències per vent a Catalunya, VENCAT, per les fortes ventades.

L’Ajuntament agraeix la feina de bombers, policia municipal i els serveis municipals davant d’aquest episodi de vent.


Plaça Major 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallès (Barcelona)
Tel. 93 571 95 00 | © 2018 - Ajuntament de Mollet del Vallès