RSS
Actualitat Oci a casa Polítiques d’igualtat

Polítiques d’igualtat

baner web

En aquest apartat anireu trobant vídeos per educar en Igualtat. 

Vídeos per aprendre a educar en Igualtat, coeducar, propostes de llibres coeducatius, per educar en sexualitat i molts altres continguts  que s’aniran ampliant.

Podeu consultar vídeos de polítiques d'igualtat al CanalMollet - Oci a Mollet

 

Guia Municipal de Contes Co-Educatius, “De tot cor”

Entre el materials preparats destaquem la Guia Municipal de Contes Co-Educatius, “De tot cor” que s’ha treballat conjuntament amb la Biblioteca de Can Mulà. La guia fa propostes de llibres per educar en igualtat que estan ordenats per edats. Són llibres que tracten temes sobre els que encara hi ha molts tabús, estereotipis i prejudicis, i és per això que resulta especialment interessant poder treballar-los, visibilitzar-los i normalitzar-los, des d’un acompanyament respectuós i que es poden trobar a la Biblioteca de Can Mulà.

Exposició Vandana Shiva

Història en femení, és un espai on, en forma d’exposició fotogràfica i relats de vida, es presenten les biografies de dones que han fet història, i de les quals no tenim gaire coneixement. Es una forma de cridar l’atenció sobre el paper de les dones a la nostra història, i un homenatge i  reconeixement a aquestes dones que ens han precedit. Aquest any, degut a la situació sanitària, s’ha adaptat a un format virtual. 

A l'enllaç, que hi ha de documents relacionats, podeu veure l’exposició de la vida de Vandana Shiva, física, filòsofa, activista climática, ecofeminista i escriptora.

Documents relacionats

Document Exposició Maria Mercè Marçal - Barcala (1.6 MB) - pdf

Document Exposició Vandana Shiva (1.4 MB) - pdf

Document Guia Coeducatius 3.0 (620 KB) - pdf

Cartells instituts de Mollet 25-N
Plaça Major 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallès (Barcelona)
Tel. 93 571 95 00 | © 2018 - Ajuntament de Mollet del Vallès