Català | Castellano RSS
Actualitat Notícies

Cercador

Menú

Mollet Hub ofereix formacions específiques per a joves emprenedors

27/06/2022

Empresa

Mollet Hub incorpora noves formacions adreçades específicament a nou jovent emprenedor. Per l’interès generat i per l’alt valor que aporta compartir experiències, es mantenen els tallers col·laboratius i els casos d’èxit de persones emprenedores. Així mateix, se segueixen incrementant les sessions formatives presencials.

Respecte els continguts online a través del canal de Youtube de Mollet Hub TV, s’ofereixen temes relacionats amb la digitalització i la ciberseguretat, la cocreació, el testeig de productes i serveis i treball en xarxa, i també l'economia verda, circular i social, adaptant-los a l'actualitat i a les demandes de les empreses i persones emprenedores.

D’altra banda, cada divendres a les 10h al Mollet Hub es mantenen les sessions informatives presencials adreçades a les persones emprenedores que volen iniciar el seu projecte de negoci.

Innovació, emprenedoria i empresa

Les inscripcions es poden fer a través de la pàgina web www.mollethub.cat tant de les accions presencials com de les formacions online:

Accions online al canal de Youtube de MolletHub TV:

 

Sin titulo438

 

Accions presencials

Cada divendres a les 10h hi ha previstes sessions grupals presencials adreçades a persones emprenedores: El camí per emprendre amb èxit.

 

Sin titulo439

 

Per a més informació i inscripcions les persones interessades es poden adreçar al Mollet Hub: Av. Jaume I 32 de Mollet, contactar per WhatsApp 679333158, al telèfon 93 570 51 60 o a info@mollethub.com. L’horari d’atenció és de dilluns a divendres de 8 a 20h.


Es pot consultar tota la programació a https://www.mollethub.cat/eformacions/ i al perfil d’Instagram @mollethubinnova


Plaça Major 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallès (Barcelona)
Tel. 93 571 95 00 | © 2018 - Ajuntament de Mollet del Vallès