Català | Castellano RSS
Actualitat Notícies

Cercador

Menú

Mireia Dionisio i Calé, nova alcaldessa de Mollet

10/06/2022

Actualitat

La nova alcaldessa de Mollet del Vallès, Mireia Dionisio i Calé, ha estat escollida per majoria absoluta amb 13 vots. En la seva primera intervenció, Dionisio ha manifestat que assumeix el càrrec “amb passió, coratge, força i energia per fer de Mollet una ciutat cada dia millor”.

Mireia Dionisio i Calé ha estat escollida nova alcaldessa de Mollet del Vallès en un ple extraordinari que ha aplegat més d’un centenar de persones a la sala de plens de la Casa de la Vila. Després de rebre la banda i la vara d’alcaldessa, ha promès el càrrec. A la seva primera intervenció, Mireia Dionisio ha assegurat que “estimo Mollet i m’apassiona la meva ciutat. De punta a punta i cadascun dels seus barris i racons. És el lloc on vaig néixer i és el lloc on tinc tota la meva vida”.

 

WhatsApp Image 2022 06 10 at 7.47.41 PM 1

 

La nova alcaldessa ha deixat clar que treballarà amb “compromís, constància i humilitat per aconseguir que, malgrat els reptes i les amenaces, tots els molletans i les molletanes tinguin les mateixes oportunitats que he tingut jo”. Mireia Dionisio també s’ha dirigit als grups municipals: “Us estenc la mà per parlar, aportar i construir”.

En el seu discurs ha tingut paraules d’agraïment cap a familiars, amics, companys de partit i al que ha estat fins ara l’alcalde de la ciutat, Josep Monràs.

WhatsApp Image 2022 06 10 at 7.47.41 PM

 

Ara Mollet-ERC-MES-AM ha presentat com a candidata Marta Vilaret. Així mateix, Mollet en Comú també ha presentat com a candidata Marina Escribano. En les seves intervencions, els i les portaveus municipals han coincidit en desitjar molta sort i encerts a la nova alcaldessa.

  

 

 

 

 


Plaça Major 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallès (Barcelona)
Tel. 93 571 95 00 | © 2018 - Ajuntament de Mollet del Vallès