Català | Castellano RSS
Actualitat Notícies

Cercador

Menú

Torna l'Estiu Jove a Mollet

08/06/2022

Joventut

L’Ajuntament de Mollet presenta un any més l’Estiu Jove, un seguit de cursos, activitats i tallers gratuïts adreçat a joves i adolescentsd’entre 12 i 30 anys que es duran a terme entre el 28 de juny i el 25 de juliol. Per poder participar cal inscriure’s durant el mes de juny.

Tots els cursos, activitats i tallers són gratuïts i es faran en horaris de matí i de tarda. Hi ha previstos tallers d’edició de vídeo, tècniques vocals i escriptura de rap, de cal·listènia, de danses urbanes, d’il·lustració, de cuina d’estiu, de personalització de roba i producció musical de rap, drill, trap i d’altres gèneres urbans.  

 També s’han programat tornejos esportius de futbol sala, bàsquet i voleibol per jugar amb amics o amigues formant un equip o bé per jugar contra altres joves de la ciutat que volen passar-ho bé practicant l’esport que els agrada.

Per accedir a totes les activitats programades cal inscriure’s durant el mes de juny. Per fer les inscripcions i per obtenir informació detallada sobre les activitats es pot accedir a: https://www.activitatsjoventutmollet.cat/

El regidor de Joventut, Juan Torrecilla, destaca que “després de l’èxit de l’any passat, torna l’Estiu Jove com un espai d’oci, formació i diversió per els joves i les joves molletanes”. Una iniciativa, que ha recordat Torrecilla, “va sortir d’escoltar les iniciatives i propostes que ens fan arribar els mateixos joves de la ciutat”. 

   

estiu jove page 2

  

 

 


Plaça Major 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallès (Barcelona)
Tel. 93 571 95 00 | © 2018 - Ajuntament de Mollet del Vallès