Català | Castellano RSS
Actualitat Notícies

Cercador

Menú

Josep Monràs anuncia davant del Ple que renuncia al càrrec

03/06/2022

Acció Institucional

Josep Monràs ha anunciat a la Corporacio Municipal reunida en ple extraordinari que tanca la seva etapa com alcalde després de 18 anys de mandat. El que queda de legislatura Monràs seguirà com a regidor.

Durant el Ple, Monràs ha tingut paraules d’agraiment per a tots els regidors i regidores que l’han acompanyat al llarg d’aquests 18 anys com a alcalde de la ciutat així com també per a tots els treballadors i treballadores de la casa recordant, com ja va fer en la seva compareixença davant els mitjans de comunicació, que segueix sent un enamorat de Mollet i que se sent orgullós d’haver-ne estat el seu alcalde.

Durant el seu discurs de comiat, Monràs també ha manifestat que “ho deixo amb serenor i amb el ferm compromís de seguir servint a la meva ciutat faci el que faci i estigui on estigui” afegint que “sempre he estat i sempre seré un gran defensor del diàleg i d’estendre la mà per trobar camins de consens i de diàleg més enllà dels colors polítics, perquè el més important per a mi sempre ha estat i sempre serà el benestar dels molletans i de les molletanes, especialment dels més necessitats ”.

Monràs ha finalitzat el seu discurs dient que "deixo l'alcaldia, però no deixo Mollet, una ciutat que, juntament amb la seva gent, sempre formarà part del meu cor"

 

DSC 00521 


Plaça Major 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallès (Barcelona)
Tel. 93 571 95 00 | © 2018 - Ajuntament de Mollet del Vallès