Català | Castellano RSS
Actualitat Notícies

Cercador

Menú

Josep Monràs: “Soc un enamorat de Mollet i em sento orgullós d’haver-ne estat el seu alcalde”

01/06/2022

Actualitat

L’alcalde de Mollet del Vallès, Josep Monràs, ha explicat en una roda de premsa a la sala de plens de l’Ajuntament que la decisió de renunciar a l’Alcaldia “no és una cosa d’avui per demà i ara és un bon moment per fer el relleu; un moment tranquil i serè un cop superada la pandèmia”. Monràs ha afegit que 18 anys “són molts”, però que seguirà treballant per “la meva ciutat” com a regidor. Ha deixat clar que “soc un enamorat de Mollet i em sento orgullós d’haver-ne estat el seu alcalde”.

Josep Monràs ha fet la compareixença acompanyat de tot l’equip de govern a qui els hi ha “agraït” la seva feina durant aquests darrers tres anys. També ha tingut paraules d’agraïment cap a tots els regidors i regidores que l’han acompanyat al llarg dels 18 anys com a alcalde de la ciutat. “Aquest Ajuntament disposa de més de 400 servidors públics que han estat capaços d’ajudar i de posar en marxa les propostes de l’equip de Govern i transformar-les en realitats”, ha afegit.

WhatsApp Image 2022 06 01 at 11.35.44 AM

 

Monràs també ha explicat que se’n va “tranquil” perquè “he servit a la meva ciutat i he actuat el millor possible. Durant aquests 18 anys, el cap, el cor i el cos han treballat d’una manera equilibrada per posar en marxa els projectes i transformar la vida del conjunt de molletans i molletanes”.

L’encara alcalde de Mollet continuarà vinculat a la ciutat com a regidor i com a diputat de l'Àrea d'Educació, Esports i Joventut de la Diputació de Barcelona.

La renúncia de Josep Monràs es farà efectiva el proper divendres dia 3 de juny en un ple extraordinari a les 19h. El ple d’investidura de la nova alcaldessa se celebrarà divendres 10 de juny.

 

WhatsApp Image 2022 06 01 at 11.35.38 AM


Plaça Major 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallès (Barcelona)
Tel. 93 571 95 00 | © 2018 - Ajuntament de Mollet del Vallès