Català | Castellano RSS
Actualitat Notícies

Cercador

Menú

L’Ajuntament ofereix nous cursos de formació de ressuscitació cardiopulmonar

02/05/2022

Salut

L’Ajuntament de Mollet del Vallès torna a posar en marxa una nova formació de ressuscitació cardiopulmonar. L’objectiu dels cursos, que són gratuïts i oberts a tothom, és formar als i a les participats perquè aprenguin a utilitzar els desfibril·ladors instal·lats a la ciutat i perdin la por a fer-ho si es troben en una situació que ho requereix. Els cursos es faran el dilluns 9 de maig de 15 h a 19 h, i el dilluns 30 de maig de 10 h a 14 h, al Centre Cultural la Marineta.

Continuant amb el procés de formació en ressuscitació cardiopulmonar (RCP) i en Desfibril·ladors Externs Automàtics (DEA) que l’Ajuntament de Mollet del Vallès va posar en marxa l’any 2014, aquest mes de maig s’ofereixen nous cursos en els que s’ensenyarà a realitzar compressions toràciques i respiracions de suport així com utilitzar un DEA.

La regidora de Salut Pública, Pepi Muñoz, ha volgut “tornar a insistir que el propòsit d’aquestes formacions és informar a la ciutadania sobre la senzillesa d’aquestes tècniques i animar-la a perdre la por a fer-les servir en cas de necessitat”.

Les persones que es vulguin apuntar ho poden fer al següent correu: salutpublica@molletvalles.cat  dient nom i cognoms i forma de contactar.

Les inscripcions també es poden fer trucant al 93 571 95 00 (extensió 9729) 

Aquests cursos compten amb el suport de la Diputació de Barcelona.

 

3 salut cat 150x273


Plaça Major 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallès (Barcelona)
Tel. 93 571 95 00 | © 2018 - Ajuntament de Mollet del Vallès