Català | Castellano RSS
Actualitat Notícies

Cercador

Menú

Torna la Festa Verda i de la Biodiversitat de Mollet

28/04/2022

Medi Ambient

L’Ajuntament de Mollet del Vallès ha organitzat, un any més, la Festa Verda i de la Biodiversitat. La cita serà el diumenge 1 de maig, de 10 a 14 h, al parc de Can Borrell.

Les activitats de la trobada són per a totes les edats i gustos amb l’objectiu de mostrar la cara més verda i sostenible de la ciutat.

Alguns dels esdeveniments previstos en aquesta nova edició de la Festa Verda de Can Borrell són un taller d’hort urbà, activitats adreçades al compost, al planter i a la cuina saludable, un tast de la melmelada de taronges de Santa Rosa, l’exposició “Som gent de profit”, que es farà al Centre Cívic de Can Borrell, el taller “Som gent de profit” (de les 11 h a les 11,30 h i de les 11.45 h a les 12.15 h amb inscripció prèvia al mateix Centre Cívic de Can Borrell), una iniciació a l’scotter on s’ensenyarà a patinar al circuit dirigit pels riders del Team Radical360, o l’espectacle “La Botigueta” a càrrec de Tanaka teatre.

Per al regidor de Justícia Ambiental, Ecologisme i Transició Energètica, Raúl Broto, “fem aquesta Festa per apropar el projecte de Ciutat Verda que tenim a Mollet del Vallès, un projecte que no pot ser impulsat únicament per l’Ajuntament, sinó que cal que tota la ciutadania hi estigui implicada. Per aquest motiu, estem especialment satisfets per la participació de diversos agents comunitaris de la ciutat en l’àmbit educatiu, esportiu, social o mediambiental “.  Broto ha afegit que “ fa anys vam voler també potenciar la vessant pedagògica i comunicativa pel que fa al foment de la biodiversitat, amb diverses activitats que expliquen la feina que fem des de Mollet per a que la natura i els ecosistemes tinguin més protagonisme a la ciutat”.

La Festa Verda i de la Biodiversitat de Can Borrell està organitzada per l’Ajuntament de Mollet del Vallès amb la col·laboració de Viles Florides; Consorci de Gallecs; Consorci per a la Gestió de Residus del Vallès Oriental; Diputació de Barcelona; Departament d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural de la Generalitat de Catalunya i Agència de Residus de Catalunya i l’INS Gallecs. 

 

3 salut cat 150x272                11 ciutats cat 150x259                12 consum resp cat 150x178

 

 

13 clima cat 150x217                15 ecosisitemes 150x167

 


Plaça Major 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallès (Barcelona)
Tel. 93 571 95 00 | © 2018 - Ajuntament de Mollet del Vallès