Català | Castellano RSS
Actualitat Notícies

Cercador

Menú

Mollet celebra el Dia Internacional de la Dansa

27/04/2022

Cultura

L’Ajuntament de Mollet del Vallès torna a commemorar el Dia Internacional de la Dansa amb diversos actes que es faran els dies 28, 29 i 30 d’abril. Un dels espectacles més destacats és Del caos a l’èxtasi. L’univers poètic de David Jou, amb l’actor molletà Jordi Coromina i el ballarí Francesc Bravo.

El Dia Internacional de la Dansa és el divendres 29 d’abril i Mollet del Vallès hi tornarà a participar després de dos anys amb les limitacions imposades per la pandèmia.

El actes començaran el dijous 28 d’abril, a les 10.30 h, al parc de Can Mulà amb l’alumnat de les escoles de primària que ballarà Danses del món i la sardana. A la tarda, a les 18 h, al parc de les Pruneres, hi haurà una Mostra de les escoles de dansa de la ciutat.    

L’endemà, el divendres 29 d’abril, a les 21 h, el Teatre Can Gomà acollirà una de les representacions incloses en la programació d’Arts i Escena. Es tracta de l’obra Del caos a l’èxtasi. L’univers poètic de David Jou, sota la direcció i interpretació de l’actor molletà Jordi Coromina i del ballarí, coreògraf i director de la companyia Rayo Malayo, Francesc Bravo. Les entrades per a aquest espectacle es poden comprar:

 

  • En línia: https://molletvalles.koobin.com
  • Presencial: Centre Cultural La Marineta. Plaça de l’Església, 7.
  • Teatre Can Gomà: a taquilla, el mateix dia, 1 hora abans de l’espectacle.

 

Les activitats del Dia Internacional de la Dansa finalitzaran el dissabte 30 d’abril, a les 19 h, al Centre Cultural La Marineta. CRA’P presentarà un programa doble: En el laberint i Cos espai, amb la ballarina, coreògrafa i professora Isidora Zeger. L’entrada és lliure però l’aforament, limitat.

Des de l’any 1982, cada 29 d’abril se celebra el Dia Internacional de la Dansa. El Comitè Internacional de Dansa de la UNESCO va proposar aquesta data per commemorar el naixement de Jean-Georges Noverre, el 29 d’abril de 1727, considerat el pare del ballet modern.

DID A4 Programa

 

 


Document
Plaça Major 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallès (Barcelona)
Tel. 93 571 95 00 | © 2018 - Ajuntament de Mollet del Vallès