Català | Castellano RSS
Actualitat Notícies

Cercador

Menú

L’Ajuntament de Mollet amplia l’horari de les fonts ornamentals davant l’onada de calor

12/08/2021

Via Pública

L’Ajuntament de Mollet amplia l’horari de les quatre fonts ornamentals de la ciutat entre aquest dijous i diumenge davant l’onada de calor que afecta Catalunya. Són les fonts situades al Parc de les Pruneres, el Parc dels Colors, la Rambla de Balmes i la Dona d’Aigua.

La font del Parc de Les Pruneres funcionarà també als matins des d’aquest dijous fins diumenge, de 10 h a 13:30 h. A les tardes, l’horari s’ampliarà i serà de 17 h a 21 h.

La Dona d’Aigua amplia horaris i funcionarà de 10 h a 13:30 h i de 16 h a 19 h.

La Font del Parc dels Colors funcionarà de 10:30 h a 13:00 h i de 16 h a 19 h.

La Font de Balmes funcionarà de 10:30 h a 13:30 h i de 16 a 19 h.

La previsió es mantenir aquests horaris almenys fins diumenge, però es podrien mantenir els dies següents en funció de l’onada de calor. Les fonts es van posar en marxa el passat 21 de juny amb les mesures de seguretat i higiene que venen determinades per l’actual situació sanitària.


Onada de calor

La Generalitat manté activada l’Alerta del Pla de Protecció Civil de Catalunya (PROCICAT) per l’onada de calor que viu Catalunya i que es preveu que s’allargui fins diumenge, amb temperatures extremes i un elevat risc d’incendis.


Consells davant la calor


 Per prevenir els possibles efectes d’aquestes temperatures màximes, el Departament de Salut recomana a la ciutadania hidratar-se sovint, evitar sortir a les hores de més calor o estar pendent i visitar la gent gran o malalta.


A banda, també es recomana tancar les persianes de les finestres durant les hores de sol, passar les hores de màxima calor amb ventiladors o aire condicionat, refrescar-se sovint, utilitzar barret o gorra per anar pel carrer, caminar per l’ombra o vigilar amb els trajectes en cotxe durant les hores de més sol, sense deixar-hi infants o persones fràgils amb les finestres tancades.


Plaça Major 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallès (Barcelona)
Tel. 93 571 95 00 | © 2018 - Ajuntament de Mollet del Vallès