Català | Castellano RSS
Actualitat Notícies

Cercador

Menú

Augmenta el nombre de persones ingressades a l’Hospital de Mollet

19/07/2021

Salut

Un dilluns més, l'Ajuntament de Mollet ha dut a terme la reunió de coordinació en la que s’ha analitzat quina és l'evolució de la pandèmia a la ciutat així com el funcionament dels diferents serveis municipals. Durant la reunió s’ha constatat un important increment de persones ingressades a l’Hospital, per la qual cosa, l’Ajuntament segueix fent una crida a la responsabilitat i a l’estricte compliment de les normes.

Dades Covid  

L’índex de rebrot a Mollet està en 1.347, i cal recordar que l’Organització Mundial de la Salut estima que per sobre de 200 el risc és molt alt. D’altra banda, la velocitat de retransmissió és de 1,19.

En referència al nombre de persones ingressades a l’Hospital de Mollet, en aquests moments n’hi ha 27, 22 més que dilluns passat. D’elles, 5 estan a l’UCI. Afortunadament, se segueix sense haver de lamentar cap defunció. 

Davant d’aquesta situació, l’alcalde de Mollet, Josep Monràs, ha manifestat  que “estic molt preocupat per la situació Covid a Mollet, les dades indiquen que no anem bé. Els índexs són estadístiques i uns dies pugen o baixen més, però les persones que estan a l’Hospital són persones amb nom i cognoms, veïns d’escala, amics, familiars... No podem abaixar la guàrdia, cal continuar fent un esforç per canviar la tendència a l’alça, perquè la situació és molt greu i preocupant i la salut de tots i cadascú de nosaltres està en joc.”

Pel que fa les vacunacions, segueixen a bon ritme: 32.372 persones ja han rebut la primera dosi  i 29.907 ja tenen la pauta completa.

Des del punt de vista de les normes Covid, la Policia Municipal segueix vetllant pel seu estricte compliment amb controls amb i sense uniforme constatant que majoritàriament la ciutadania és respectuosa amb les normes. Tot i així, aquest darrer cap de setmana s’han posat 5 denúncies per saltar-se el toc de queda.

 

3 salut cat 150x214


Plaça Major 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallès (Barcelona)
Tel. 93 571 95 00 | © 2018 - Ajuntament de Mollet del Vallès