Català | Castellano RSS
Actualitat Notícies

Cercador

Menú

A partir de demà ja es podran sol·licitar les ajudes i subvencions per pagar l’IBI

30/07/2020

Economia

Demà divendres s’obrirà el termini per demanar les noves subvencions per l'Impost de Béns Immobles (IBI), que s’allargarà fins el 30 de setembre. Aquestes subvencions se sumen a les adoptades recentment al pla de xoc de l'Ajuntament de Mollet del Vallès per ajudar a pal·liar les conseqüències econòmiques negatives de la Covid-19.

El pla de xoc de l’Ajuntament de Mollet va ampliar els supòsits perquè fossin més les persones i famílies que poguessin acollir-se a les subvencions de l'IBI arran dels efectes de la Covid-19.

Les noves ajudes es podran sol·licitar a través de la seu electrònica de la pàgina web de l'Ajuntament https://seuelectronica.molletvalles.cat/  o de manera presencial a l’Oficina d’Atenció al Ciutadà (Plaça Major,1)

L’IBI és l’impost que grava el valor de les propietats. L’Ajuntament de Mollet disposa d’un seguit de bonificacions i subvencions per ajudar a les persones que, per la seva situació econòmica, no poden fer front al pagament del tribut.

Entre les subvencions d’aquest impost, que té aprovades l’Ajuntament i que poden arribar fins al 95% en funció dels casos i dels ingressos familiars, hi ha:

 

  • Titulars d'habitatges oferts com a lloguer social per a l'exercici 2019.

 

  • Subjectes passius de l'IBI com a conseqüència d'execucions hipotecàries i anàlegs de l'habitatge habitual.

 

  • Llogaters amb títol de família nombrosa.

 

  • Persones vídues majors de 65 anys.

 

  • Persones i o famílies amb escassa capacitat econòmica.

 

  • Famílies monoparentals.

 

  • Famílies que tinguin al seu càrrec familiars amb una discapacitat igual o superior al 75%.

 

L’alcaldessa accidental, Mireia Dionisio, ha recordat que l'Ajuntament i l'equip de govern local "no deixaran ningú enrere i seguirem ampliant, el que faci falta, els supòsits i les subvencions per a les persones i famílies vulnerables de la nostra ciutat. La protecció social i les molletanes i molletans són la nostra prioritat i en la ciutadania centrarem encara més els nostres esforços i les noves mesures que anem adoptant".

 

 

 


Plaça Major 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallès (Barcelona)
Tel. 93 571 95 00 | © 2018 - Ajuntament de Mollet del Vallès