Català | Castellano RSS
Actualitat Notícies

Cercador

Menú

Normalitat en l’obertura dels casals d’estiu i dels casals de la gent gran a Mollet

30/06/2020

Actualitat

La normalitat ha estat la tònica destacada en el primer dia d’obertura dels casals d’estiu i de la reobertura dels casals de la gent gran a Mollet aquest dilluns.

Pel que fa els casals d’estiu, en concret, i al marge de la previsió d’ampliar el nombre de places les properes setmanes, s’ha començat amb 80 infants dividits en 8 grups de 10. El 25% dels infants, són nenes i nens de famílies vulnerables de la ciutat, subvencionats per l’Ajuntament.

Per tal de donar compliment al que dictaminen les autoritats sanitàries, i aplicant totes les mesures de prevenció i seguretat, els grups estan dividits i fan activitats per separat.

Així mateix, s’està donant servei de menjador i acollida aplicant també totes les mesures de seguretat.

Casals de la gent gran
Ahir dia 29, tal i com estava previst, van reobrir el Casal de Can Pantiquet, l’Espai Sant Jordi i el Casal de Lourdes tot respectant les mesures de seguretat, higiene i aforaments previstos. També ha obert, amb reserva d’accés per cita prèvia, el gimnàs del Lledoner.

Els espais, que el primer dia han tingut un impacte més discret, fruit de la prudència de la gent gran, hores d’ara estan concebuts com espais de retrobada, tot i que per raons de seguretat encara no es poden utilitzar jocs de taula ni elements d’ús compartit.


Plaça Major 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallès (Barcelona)
Tel. 93 571 95 00 | © 2018 - Ajuntament de Mollet del Vallès