Català | Castellano RSS
Actualitat Notícies

Cercador

Menú

L’Ajuntament de Mollet prioritzarà la salut pública en l’organització i ubicació del mercat setmanal

30/06/2020

Comerç

El consistori molletà es torna a reunir amb els representants dels paradistes del mercat setmanal i els reitera què la prioritat màxima pel Govern de la Ciutat es garantir la seguretat dels ciutadans i les ciutadanes. El mercat de Mollet és un mercat molt gran i és per aquest motiu s’ha realitzat el canvi d’ubicació temporal, a l’Avinguda Rabassaires, un espai que permet garantir la distància interpersonal d’1,5 metres i el control de l’aforament.

Avui s’havia de reiniciar el mercat setmanal de tèxtil i parament de la llar amb el 50% de les parades a l’av. Rabassaires, un emplaçament que garanteix el compliment totes les mesures i controls de seguretat i de distància establerts per l’autoritat sanitària.

L’Ajuntament de Mollet ha muntat el dispositiu necessari per a la ubicació de les parades, però els i les paradistes, finalment, han decidit no muntar i s’han concentrat davant de l’Ajuntament per demanar mantenir-se a la seva anterior ubicació (Illa, Rambla Balmes, Rambla Fiveller, c. Barcelona, Prat de la Riba, c. Sant Vicenç, Anselm Clavé, Ramon Casas).

La Regidora de Comerç i Mercats, Mercè Pérez Piedrafita, s’ha reunit amb les cinc associacions de marxants: Asomercat, Associació de Marxants del Maresme, Associació de Marxants de Catalunya i l’Associació de Marxants de Mollet del Vallès, i els ha tornat a explicar que el mercat municipal de Mollet és molt gran en quan a nombre de parades i extensió i la ubicació habitual no permet garantir la seguretat, control d’accessos i les distàncies de seguretat interpersonal sense que es produeixin aglomeracions.

Els ha comunicat que la propera setmana l’Ajuntament tornarà a muntar tot el dispositiu que requereix la organització del Mercat a l’av. Rabassaires i també s’ha compromès a estudiar l’exempció de la taxa del mercat setmanal durant el mes de juliol.


Plaça Major 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallès (Barcelona)
Tel. 93 571 95 00 | © 2018 - Ajuntament de Mollet del Vallès