Català | Castellano RSS
Actualitat Notícies

Cercador

Menú

Gran afluència en la reobertura de Ca n’Arimon

23/06/2020

Esports

El Centre Municipal d’Esport i Salut Ca N’Arimon de Mollet del Vallès va reobrir ahir la piscina exterior i va tornar a posar en marxa les activitats esportives després de més tres mesos d’estar aturades per la Covid-19. Els socis i sòcies de Ca n’Arimon han valorat positivament les mesures de seguretat i higiene que ha adoptat la instal·lació per prevenir el coronavirus.

Ca n’Arimon va reobrir ahir amb una gran afluència de persones i unes instal·lacions renovades i adaptades per donar compliment a totes les mesures de seguretat i higiene que marca la nova normalitat. Entre les millores introduïdes destaquen la nova sala d’spinning, les noves bicicletes estàtiques o la nova distribució de la sala de fitness,

Les millores van encaminades a fer espais més amplis que transmeten funcionalitat i seguretat i també s’ha renovat la senyalització adaptant-la a la nova normalitat. També es pot consultar des del web de ca n’Arimon, l’ocupació real i al minut per tal que, en tot moment, tothom pugui conèixer l’aforament i la nova App per reservar activitats dirigides per a socis i sòcies. En aquest sentit, els socis i sòcies han valorat satisfactòriament les noves eines que es fan servir per fer les reserves. Les consultes que hi va haver sobre el nou funcionament es van resoldre de seguida.  

Recordem que per a fer ús de la sala de fitness i de la piscina interior no cal reserva prèvia. Per  assistir a les classes dirigides i per gaudir de la piscina exterior s’ha de fer reserva prèvia. Per a les activitats esportives a través de l’APP per a socis i sòcies i per a la piscina exterior es pot fer a les instal·lacions o a través de l’APP https://app.reservarzonacomun.com/join/can-2102.

Josep Monràs, alcalde de Mollet i responsable d’Esports, ha comentat que “la gran afluència i satisfacció dels usuaris que hi ha hagut el primer dia d’obertura posa de manifest que hi havia moltes persones esperant poder fer esport i fer-ho d’una manera segura. Hem preparat Ca n'Arimon tenint en compte que la prioritat és la salut de tots els usuaris i usuàries donat que fer esport, és molt saludable. Això sí, garantint totes les mesures de seguretat i higiene que reclama la nova realitat que vivim".

Les dades de la reobertura

Ahir, el primer dia de la reobertura, hi va haver un total de 800 usos a la zona esportiva. A la piscina exterior hi va haver un centenar d’usos durant tot el dia. Enguany, per a donar compliment a la normativa sanitària s’ofereixen dos torns de piscina: matí, de 10:00h a 14:30h, i tarda, de 15:30 a 20:00h.

Campus d’Estiu

Pel que fa al Campus d’Estiu, les inscripcions ja han començat i en aquests moments ja hi ha una cinquantena de nens i nenes confirmats. El campus es posarà en marxa el 29 de juny i ofereix servei de menjador. Es poden fer les prescripcions a través del correu gemma.guirado@canarimon.cat.  

 

Informació d’interès

 Canals d’informació municipals

 

  • Xarxes Socials:

-       Twitter: @ajmollet

-       Facebook: ajuntamentmollet

-       Instagram: @viumollet

 -       Web municipal: www.molletvalles.cat 

 

 Petició de cita prèvia

Oficina d’Atenció Ciutadana (OAC) i Oficina d’Atenció al Consumidor (OMIC). Es pot demanar cita prèvia de forma telemàtica a https://molletvalles.simplybook.it/,  o a través del telèfon 93 571 95 05

 Serveis Socials Municipals,  Centre de Desenvolupament Infantil i Atenció Precoç (CDIAP) i Servei d’Atenció i Informació a les Dones (SIAD). Es pot demanar cita prèvia trucant als telèfons:

 

-       Centre Cívic l´Era  93 570 09 08

-       CIRD Joana Barcala  93 570 77 47

-       CDIAP  93 570 49 22

-       SIAD 93 570 77 47

 

Es poden fer tràmits online les 24 h a través de la seu electrònica: https://seuelectronica.molletvalles.cat

 


Plaça Major 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallès (Barcelona)
Tel. 93 571 95 00 | © 2018 - Ajuntament de Mollet del Vallès