Català | Castellano RSS
Actualitat Notícies

Cercador

Menú

L'Ajuntament de Mollet del Vallès obrirà les Escoles Bressol Municipals com Espai d'Acollida a partir del dilluns 29 de juny i fins el 22 de juliol

19/06/2020

Educació

Amb les noves instruccions del departament d'Educació, corresponents a la Fase 3 i la nova normalitat, i considerant el context global de desescalada i final de l'estat d'alarma, l'Ajuntament ha decidit reobrir les Escoles Bressol Municipals, tot i que no amb el format habitual, sinó com un Espai d'Acollida per afavorir, en la mesura del possible, la conciliació laboral i familiar.

Les noves instruccions que s’han fet arribar des del departament d'Educació i Salut, permeten complir amb les mesures de seguretat sanitària reclamades i es considerarà un màxim de 10 alumnes per estança.

 L'horari, tal i com està realitzant el departament d'Educació als centres d’educació infantil de la seva titularitat, serà de 9 a 13 h, amb entrades i sortides esglaonades per evitar aglomeracions, i no s'oferirà servei de menjador.

L'Espai d'Acollida serà un servei disponible únicament per a les famílies que ja  formaven part de les Escoles Bressol Municipals.

En el cas que la demanda fos superior a les places ofertades, es prioritzarà aquelles famílies en què els dos progenitors treballin presencialment, les famílies monoparentals, així com les famílies en situació de vulnerabilitat.

L’alcalde de Mollet, Josep Monràs, ha comentat que amb aquesta reobertura “volem facilitar als pares i mares que ho necessitin que puguin portar els seus fills a les Escoles Bressol Municipals, amb la garantia que els seus fills i filles es trobin en un entorn segur que compleixi amb les mesures de seguretat dictades arran de la Covid-19”.

 Per al regidor d’Educació, Raúl Broto, “volem diferenciar aquest Espai d’Acollida del projecte pedagògic habitual de les nostres Escoles Bressol Municipals. És un servei que creiem necessari en aquests moments de desescalada, tot i que som conscients que no es tracta d’una reobertura en condicions de normalitat. A més, seguim treballant per adaptar el projecte pedagògic, així com les diverses circumstàncies relacionades amb el servei perquè el proper curs pugui iniciar-se amb les millors condicions”.

  

Informació necessària

 Telèfons i aplicacions disponibles de la Generalitat de Catalunya

 

  

 

      Centres d’Atenció Primària:

  • Can Pantiquet: 93 570 59 77
  • Plana Lledó: 93 579 83 83

     Es recomana trucar per telèfon abans de desplaçar-se al centre

 

     Canals municipals

 

 

  • Canals d’informaió municipals habituals:

 

-       Twitter: @ajmollet

-       Facebook: ajuntamentmollet

-       Instagram: @viumollet

 -       Web municipal: www.molletvalles.cat 

 

Atenció ciutadana

Oficina d’Atenció Ciutadana (OAC) i Oficina d’Atenció al Consumidor (OMIC). Es pot demanar cita prèvia de forma telemàtica a https://molletvalles.simplybook.it/,  o a través del telèfon 93 571 95 05

Serveis Socials Municipals,  Centre de Desenvolupament Infantil i Atenció Precoç (CDIAP i Servei d’Atenció i Informació a les Dones (SIAD). Es pot demanar cita prèvia trucant als telèfons:

 

-       Centre Cívic l´Era  93 570 09 08

-       CIRD Joana Barcala  93 570 77 47

-       CDIAP  93 570 49 22

-       SIAD 93 570 77 47

 

Es poden fer tràmits online les 24 h a través de la seu electrònica: https://seuelectronica.molletvalles.cat

 

#EmQuedoAcasa  #MeQuedoenCasa 

 

 


Plaça Major 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallès (Barcelona)
Tel. 93 571 95 00 | © 2018 - Ajuntament de Mollet del Vallès