Català | Castellano RSS
Actualitat Notícies

Cercador

Menú

Els comerciants reben amb optimisme el Pla de l’Ajuntament per revitalitzar el comerç i els serveis

26/04/2018

Comerç

La regidora de Comerç, Consum i Promoció de la Ciutat, Mercè Perez, ha exposat aquest dimecres als comerciants de la ciutat el Pla estratègic de revitalització comercial i de serveis de l’Ajuntament. A partir d’aquí, els comerciants i els tècnics municipals, així com els de la consultora internacional Idencity, que és l’encarregada de dur a terme la diagnosi i l’estudi del Pla, han començat a treballar per analitzar, debatre i intercanviar propostes al voltant del Pla.

Entre d’altres qüestions, els comerciants han parlat de consolidar la imatge de Mollet a través de diverses activitats d'oci i entreteniment que atreguin i retinguin nous públics/clients per al sector del comerç i els serveis així com proposar iniciatives de disseny urbà per facilitar l’accessibilitat i visibilitat dels comerços.

L’objectiu de la iniciativa es dinamitzat i impulsar el comerç i els serveis tenint present que cal adaptar-se als nous temps i als nous reptes que afronten el sector en particular i les ciutats en general.

Al marge de la implicació del propi sector del comerç, el Pla també comptarà amb les aportacions de la ciutadania en general, ja sigui a través de tallers participatius amb el teixit social i econòmic, amb els consumidors o amb la gent gran i els joves. 

Actualment, comerç, transport, hostaleria i serveis aporten el 80% de l’economia local. Així mateix, Mollet compta amb més de 1.600 locals oberts, el que representa 3,14 establiments comercials per cada 100 habitants, una dada molt propera a ciutats com ara Barcelona, on la xifra és de 3,21 establiments per cada 100 habitants.


Plaça Major 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallès (Barcelona)
Tel. 93 571 95 00 | © 2018 - Ajuntament de Mollet del Vallès