Català | Castellano RSS
Actualitat Notícies

Cercador

Menú

El Consell dels Infants donarà a conèixer el Síndic Personer

15/12/2017

Educació

Els 27 regidors i regidores del Consell dels Infants de Mollet del Vallès (CIM) treballaran per donar a conèixer encara més la figura del Síndic Personer i els drets i deures dels ciutadans. El CIM ho ha acordat aquest matí amb l'alcalde de Mollet, Josep Monràs, a l'Ajuntament.

Josep Monràs ha recordat al Consell dels Infants que la figura del Síndic "no la tenen totes les ciutats, però a Mollet fa 15 anys que la tenim". De fet, el 2018 se celebraran els 15 anys de la recuperació del Síndic Personer a Mollet, un càrrec que ara ocupa Lluís Martínez Camps i que té com a missió vetllar pels drets dels ciutadans i ciutadanes del municipi.

En aquest sentit, l'alcalde Josep Monràs ha explicat als 27 representants del Consell dels Infants, 18 dels quals són nenes, que "els drets ens pertoquen però també tenim obligacions, cap a la família, veïns, escola... més enllà dels nostres propis drets".

El Consell dels Infants es va constituir l'any 2006 i està pensat per a tots els alumnes de 5è i 6è de primària del centres públics i concertats de Mollet, a més de l'Escola d'Educació Especial Can Vila. Cada any hi participen uns 700 estudiants.

A la trobada amb els representants del CIM també hi han participat el regidor de Joventut, Raúl Broto, i la regidora de Serveis Socials, Ana Díaz.

 


Plaça Major 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallès (Barcelona)
Tel. 93 571 95 00 | © 2018 - Ajuntament de Mollet del Vallès