Català | Castellano RSS
Actualitat Notícies

Cercador

Menú

Diumenge se celebra el Ple del Consell dels Infants de Mollet

06/03/2017

Educació

Aquest diumenge 12 de març, a les 12 del migdia, se celebrarà el Ple del Consell dels Infants de Mollet (CIM). Enguany, el CIM, ha treballat al voltant de l'activitat esportiva i els hàbits de vida saludables. La iniciativa s'emmarca en el fet que Mollet hagi estat nomenada Ciutat Europea de l'Esport 2017 convertint-se així en l'única vila catalana i espanyola que enguany ostenta aquest reconeixement.

El fet que Mollet del Vallès hagi estat nomenada Ciutat Europea de l'Esport 2017, i coincidint també amb el fet que enguany fa 25 anys de la celebració dels Jocs Olímpics de Barcelona, on Mollet va ser subseu olímpica i paralímpica, en aquesta 11ena edició, el CIM ha treballat al voltant de diferents propostes per incrementar la pràctica esportiva i els hàbits de vida saludables a nivell de la població.

Així els hi proposaven el passat desembre l'alcalde Josep Monràs i el regidor d'Educació Raúl Broto als 28 joves alumnes que han estat escollits regidors - representants del Consell dels Infants en el que hi participen els alumnes de 5è i 6è de primària de totes les escoles públiques i concertades de Mollet més l'EEE Can Vila. 

El Ple del CIM es podrà seguir en directe a través del web municipal www.molletvalles.cat

 


Plaça Major 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallès (Barcelona)
Tel. 93 571 95 00 | © 2018 - Ajuntament de Mollet del Vallès