Català | Castellano RSS
Actualitat Notícies

Cercador

Menú

El Fons Català de Cooperació aprova 16 projectes de suport a l'acollida de refugiats

29/03/2016

Solidaritat i Cooperació

El Fons Català de Cooperació al Desenvolupament, del que Mollet del Vallès forma part de la seva Junta Executiva, ha anunciat el total de subvencions destinades a diferents projectes de suport als refugiats. De total de projectes presentats se n'han aprovat 16.

El passat mes de desembre el Fons Català de Cooperació va obrir una convocatòria per a projectes de sensibilització i educació per al desenvolupament en el marc de la campanya de suport a l'acollida de població refugiada en trànsit a Europa víctima dels conflictes armats a la Mediterrània.


En total es van presentar 21 projectes, dels quals finalment se n'han aprovat 16, amb una aportació total de 208.192,27 euros.


Ana María Díaz, responsable de les àrees de Solidaritat i Cooperació de l'Ajuntament de Mollet del Vallès, és vocal de la nova executiva del Fons Català de Cooperació al Desenvolupament. La nova executiva, de la que, per primera vegada, forma part  Mollet del Vallès, es va aprovar en el marc de la 35a Assemblea General que el passat novembre va celebrar l'ONG.


En el document adjunt es pot  veure la llista dels projectes aprovats.
 


Projectes aprovats

Document Projectes aprovats (901 KB) - pdf

Plaça Major 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallès (Barcelona)
Tel. 93 571 95 00 | © 2018 - Ajuntament de Mollet del Vallès