Català | Castellano RSS
Actualitat Notícies

Cercador

Menú

El Consell dels Infants de Mollet estudiarà el patrimoni de la ciutat

11/12/2014

Educació

Els petits regidors i regidores escollits pel Consell dels Infants d'enguany han rebut aquest matí l'encàrrec d'estudiar el patrimoni de Mollet. Així, el CIM podrà conèixer i treballar el patrimoni artístic, arquitectònic, natural, etc. i contribuir a difondre'l entre la ciutadania més jove.

El Consell dels Infants de Mollet està format cada curs per l'alumnat de 6è de primària. La seva tasca és analitzar la ciutat des de la seva experiència i aportar propostes de millora; però, a més a més, cada any treballen algun aspecte més concret.

"Arran de la demanda d'algunes escoles de conèixer millor les escultures i monuments de Mollet, l'Ajuntament ha proposat als membres del CIM que treballin sobre el patrimoni", ha explicat la regidora d'Educació, Alícia Domínguez, la qual ha fet aquest encàrrec als petits regidors del CIM.

Per fer-ho, comptaran amb la col·laboració del Centre d'Estudis Molletans (CEM) que ha seleccionat els elements més destacats de la ciutat i proposarà als regidors i regidores del CIM diferents activitats per conèixer-los millor juntament amb la resta de companys i contribuir a difondre'ls entre la població més jove.

Tot el treball que facin els nois i noies del CIM l'exposaran davant del Ple de l'Ajuntament, en una sessió extraordinària que es farà el diumenge 22 de març.

El Consell dels Infants de Mollet (CIM) és un òrgan de participació format per alumnat de 6è de primària dels centres educatius de la ciutat amb la finalitat pedagògica que  els infants aprenguin els processos democràtics.
 


Plaça Major 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallès (Barcelona)
Tel. 93 571 95 00 | © 2018 - Ajuntament de Mollet del Vallès