Català | Castellano RSS
Actualitat Notícies

Cercador

Menú

Notícies

09/04/2020 Comerç

L’Ajuntament habilita un mapa interactiu dels comerços i serveis de primera necessitat pel Covid-19

El consistori de Mollet del Vallès ha habilitat un mapa interactiu amb els negocis de la ciutat que ofereixen productes i serveis de primera necessitat i que també poden fer encàrrecs i/o repartiment a domicili. El mapa ofereix les dades de contacte dels comerços i serveis perquè la ciutadania hi pugui accedir.

+ Veure més
09/04/2020 Mobilitat

L'Ajuntament de Mollet amplia la gratuïtat del bus urbà fins el proper dilluns 13 d'abril

L'Ajuntament de Mollet del Vallès ha decidit ampliar la gratuïtat del bus urbà fins dilluns 13 d’abril, amb horaris de dissabte, en ser festius divendres i dilluns. D'altra banda, a partir de dimarts 14 d'abril es recuperarà el servei i horaris que oferia la ciutat amb dos autobusos.

+ Veure més
08/04/2020 Comunicació

El programa multidisciplinar Oci a casa, gaudeix sense risc rep el reconeixement de la Unió Europea

El programa Oci a casa, gaudeix sense risc impulsat per l’Ajuntament de Mollet per fer front a la crisi provocada pel COVID19 i per tal d’oferir alternatives d’oci i fer el confinament més amè i actiu, ha rebut el reconeixement de la Unió Europea. En concret, ha estat inclòs com a exemple de bones pràctiques de ciutats que està duent a terme el programa europeu URBACT que promou el desenvolupament sostenible a les ciutats.


+ Veure més
08/04/2020 Gent Gran

Monràs demana a la Generalitat que no es desentengui de les seves obligacions amb les residències de Mollet

L’alcalde de Mollet, Josep Monràs, ha respost la carta del conseller de Treball, Afers Socials i Famílies, Chakir El Homnari, demanant-li que “assumeixi la coordinació de les desinfeccions internes d’aquests centres” i que “doni suport i faci arribar el material de protecció a les residències”.


+ Veure més
07/04/2020 Acció Institucional

L’Ajuntament resol dubtes sobre ocupació o emprenedoria a 3.200 persones

Des del 16 de març, el primer dia feiner de confinament pel Covid-19, els Serveis Municipals d’Ocupació han atès 2.404 persones. Per la seva banda, Mollet Hub ha atès 805 persones entre emprenedors i empresaris.

+ Veure més
07/04/2020 Benestar Social

Josep Monràs agraeix la feina que estan fent les quatre residències de Mollet

L’alcalde de Mollet, Josep Monràs, s’ha tornat a posar en contacte amb les direccions de les residències d’avis i àvies i amb la residència i centre d’atenció especialitzada La Vinyota per ratificar el compromís de l’Ajuntament amb aquests centres i agrair la feina que estan realitzant en aquets moments tan excepcionals.

+ Veure més
06/04/2020 Avisos

El Govern municipal modificarà el calendari fiscal

La comissió tècnica d'Emergències del Covid-19, presidida per l'alcalde, s’ha tornat a reunir aquest dilluns per avaluar els efectes de les mesures que s’han pres fins ara per fer front a la situació fruit de la crisi del coronavirus i adoptar-ne de noves.


+ Veure més
06/04/2020 Acció Institucional

A Mollet no es malbaratarà cap aliment

L’Ajuntament de Mollet del Vallès aprofita els aliments que podrien caducar a causa del confinament provocat pel Covid-19 i els distribueix entre les famílies més vulnerables de la ciutat.

+ Veure més
05/04/2020 Acció Institucional

Monràs respon a la carta de Torra demanant-li unió i que "la Generalitat destini tots els recursos que siguin necessaris a l'Hospital i les residències de Mollet"

L’alcalde de Mollet del Vallès, Josep Monràs, ha respost per carta a la missiva del president de la Generalitat, Quim Torra, recordant-li que no és el moment de retrets ni de fer política. Monràs afirma que ara, més que mai, cal que totes les administracions treballin plegades per superar quan abans aquesta crisi sanitària sense precedents, que no entén d'ideologies, i pensant en el benefici de totes les nostres veïnes i veïns.


+ Veure més
01/04/2020 Mobilitat

El bus urbà serà gratuït del 2 al 9 d’abril

El bus urbà de Mollet serà gratuït fins el 9 d’abril. D’altra banda, atesa la notable reducció del passatge, la línia de bus passarà a fer-se amb un sol vehicle.

+ Veure més
01/04/2020 Acció Institucional

L’Ajuntament comença a tramitar els ajuts de lloguer per a majors de 65 anys

L’Oficina Local d’Habitatge ja ha començat a tramitar d’ofici, tal i com ho ha establert l'Agència de l’Habitatge de Catalunya, les subvencions per l'any 2020 per a les persones de més de 65 anys que ja van ser beneficiàries o sol·licitants d'ajuts de lloguer durant l'any 2019.

+ Veure més
01/04/2020 Salut

La UME ajuda a fer tasques de desinfecció a Mollet

Després que la setmana passada l’alcalde de Mollet, Josep Monràs, demanés a la delegada del Govern a Catalunya, Teresa Cunillera, la col·laboració de la Unitat Militar d’Emergències, aquest dimecres, efectius de la UME han realitzat a Mollet diferents tasques de desinfecció en aquells espais públics que són de competència municipal.

+ Veure més
31/03/2020 Acció Institucional

El rebut de l’aigua es podrà fraccionar en 6 mesos sense interessos

L’Ajuntament de Mollet del Vallès posa en marxa una nova mesura econòmica sobre els rebuts de l’aigua en que la ciutadania, PIMES i el personal autònom podrà fraccionar en 6 mesos el rebut de l’aigua sense interessos. A més s'aplicarà el 50% de rebaixa del cànon de l'aigua aprovat per l'Agència Catalana de l'Aigua.

+ Veure més
31/03/2020 Avisos

L’Ajuntament crea la Xarxa Suport Covid-19 per atendre diferents necessitats de la ciutadania

L’Ajuntament de Mollet del Vallès posa en marxa la Xarxa Suport Covid-19 adreçada a aquells molletans i molletanes que, en aquests moments d’excepcionalitat, tinguin problemes per cobrir les seves necessitats bàsiques, com per exemple, anar a comprar menjar o medicaments. La iniciativa s’adreça especialment a la gent gran, sobretot als que visquin sols i no tinguin suport familiar o pateixin problemes de mobilitat.

+ Veure més
30/03/2020 Acció Institucional

L’Ajuntament dona ajuda domiciliària a gairebé 200 famílies

La comissió tècnica d'Emergències del Covid-19, presidida per l'alcalde, s’ha tornat a reunir aquest dilluns per avaluar els efectes de les mesures que s’han pres fins ara per fer front a la situació fruit de la crisi del coronavirus i adoptar-ne de noves.

+ Veure més
Plaça Major 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallès (Barcelona)
Tel. 93 571 95 00 | © 2018 - Ajuntament de Mollet del Vallès