Català | Castellano RSS
Actualitat Notícies

Cercador

Menú

Notícies

13/04/2021 Educació

En marxa les Jornades Esportives de Primària

Des del passat 8 d’abril estan en marxa les Jornades Esportives de Primària, enguany fortament marcades per l’actual situació de pandèmia. Per aquest motiu, a diferència de les edicions anteriors, es fan complint un seguit de protocols específics per garantir, en tot moment, la seguretat de l’alumnat i el professorat.

+ Veure més
13/04/2021 Actualitat

Neix l’Associació de Municipis de l’Arc Metropolità per defensar els municipis de la segona corona metropolitana

Mollet del Vallès, juntament amb les ciutats de Martorell, Vilafranca del Penedès, Granollers, Vilanova i la Geltrú, Rubí, Mataró, Sabadell i Terrassa, han signat avui la constitució de l’Associació de Municipis de l’Arc Metropolità. La nova entitat neix amb la voluntat de treballar per reforçar la veu del municipalisme en la presa de decisions i oferir una visió pròpia dels municipis de la segona corona dins el desenvolupament tant de la Regió Metropolitana de Barcelona com del conjunt del territori.

+ Veure més
13/04/2021 Actualitat

L’Ajuntament de Mollet dona a conèixer a municipis d’arreu d’Espanya les seves línies d’actuació per assolir els Objectius de Desenvolupament Sostenible de Nacions Unides (ODS)

El regidor responsable del programa estratègic Agenda 2030, de l’Ajuntament de Mollet, Xavier Buzón, ha intervingut aquest dilluns al taller Perspectiva Local en la Estratègia de Desenvolupament Sostenible organitzat per la Federació Espanyola de Municipis i Províncies (FEMP). Al marge d’una àmplia representació de diferents municipis d’arreu d’Espanya, a l’acte també hi han participat la Ministra de Drets Socials i Agenda 2030, Ione Belarra i el president de la Federació i alcalde de Vigo, Abel Caballero.

+ Veure més
13/04/2021 Cultura

Aquesta primavera, torna la Mostra de Titelles de Mollet amb totes les mesures per a un esdeveniment segur

El cap de setmana del 16, 17 i 18 d’abril, Mollet del Vallès recuperarà el festival cultural més destacat de la ciutat: la Mostra Internacional de Titelles de Mollet (MITMO). Després d’un any d’aturada degut a la Covid 19, l’Ajuntament i la companyia molletana Galiot Teatre organitzen la XIV edició de la Mostra, adaptada a tots els requisits de seguretat, amb 14 representacions en llocs controlats i amb aforaments molt limitats. Amb la novetat que 4 espectacles es podran seguir en directe per streaming a través de la pàgina especial creada per la MITMO 2021.

+ Veure més
12/04/2021 Salut

Dades Covid a Mollet

A la reunió de coordinació d’avui dilluns s’han analitzat les darreres dades publicades pel Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya així com les actuacions de la Policia Municipal, entre d’altres qüestions:

+ Veure més
12/04/2021 Educació

S’obre el període de preinscripció a les tres escoles bressol municipals per al curs 2021 – 2022

L’Ajuntament de Mollet del Vallès informa que s’obre els període de preinscripció i matriculació de les tres escoles municipals: La Xarranca, La Filadora i Els Pinetons. El període serà del 10 al 21 de maig i, enguany, a causa de la pandèmia, les sol·licituds de preinscripció es faran de forma telemàtica a través del link https://ja.cat/escolesbressolmollet. En cas de necessitar suport a l’hora de fer la preinscripció telemàtica es pot trucar al 93 563 51 25.

+ Veure més
08/04/2021 Ocupació

MolletHub programa més d’una trentena d’accions formatives durant el segon trimestre de l’any

Emprenedors de Mollet participaran compartint la seva experiència a través del MolletHubTV. Les accions s’han programat amb l’objectiu de donar resposta a les demandes i necessitats detectades en els àmbits de la innovació, el màrqueting digital, l’emprenedoria i l’autoocupació, l’economia, finances i finançament.

+ Veure més
07/04/2021 Esports

Èxit d’inscripcions a l’acció formativa Posa’t al dia, Format en l’esport organitzada per l’Ajuntament de Mollet i la Fundació Aíto García Reneses

El programa formatiu Posa’t al dia, Format en l’esport organitzat per l’Ajuntament de Mollet del Vallès i la Fundació Aíto García Reneses va començar ahir, dimarts 6 d’abril amb un gran èxit de participació, hi ha inscrites 106 persones provinents de diferents entitats de la ciutat, d’àmbit estatal i provinents de països d'Europa i d’Amèrica Llatina.

+ Veure més
07/04/2021 Solidaritat i Cooperació

Es reciclen 78.240 quilos de roba usada a Mollet durant el 2020

Formació i Treball, vinculada a Càritas, va reciclar 78.240 quilos de roba usada a Mollet durant l’any 2020. Malgrat l’esclat de la pandèmia i les restriccions, la recollida s’ha mantingut com a servei essencial als 18 contenidors del municipi i la ciutadania ha respost positivament fent ús per donar una segona vida a la roba que ja no fa servir.

+ Veure més
07/04/2021 Medi Ambient

Mollet participa en els preparatoris de la Conferència Internacional pel Clima de Nacions Unides

L’Ajuntament de Mollet del Vallès ha participat com a ponent en una jornada europea preparatòria de la Conferència Internacional pel Clima (COP 26) que organitza Nacions Unides i que tindrà lloc de l’1 al 12 de novembre a Glasgow, Escòcia, sota el lema "Unir el món per fer front al canvi climàtic". Mollet ha estat convidada a aquesta jornada per donar a conèixer les seves polítiques adreçades a l’alimentació i la salut.

+ Veure més
06/04/2021 Acció Institucional

Ravensburg i Mollet col·laboren identificant futurs projectes que facilitin una sortida social i econòmica de la pandèmia a les dues ciutats

El passat 17 de març es va dur a terme una reunió de treball entre les ciutats de Ravensburg i Mollet del Vallès. La reunió va estar presidida per l’alcalde Josep Monràs i el segon alcalde de Ravensburg, Simon Blümcke. A llarg d’aquesta pandèmia, han estat diferents els contactes que han mantingut les dues ciutats, agermanades des de 2017, per tal de fer un seguiment conjunt de la situació i oferir-se mútuament col·laboració i suport.

+ Veure més
06/04/2021 Salut

Dades Covid a Mollet

Les darreres dades publicades pel Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya són:

+ Veure més
01/04/2021 Acció Institucional

El pas de cautxú entre andanes a les estacions de Renfe de Mollet – Sant Fost, Sant Feliu i Molins de Rei es podrà tornar a creuar a partir del divendres 2 d’abril

Renfe ha comunicat la reobertura de la passarel·la que connecta les andanes de les estacions de Sant Feliu, Molins de Rei i Mollet del Vallès per a divendres 2 d'abril, una vegada aplicat el protocol per part d'ADIF que farà disminuir la categoria del tram de risc “d'alt" a "moderat", un cop s'hagi implementat la nova senyalització.


+ Veure més
01/04/2021 Igualtat Dona-Home

Torna el programa Estimar no fa mal, model en l’aplicació de polítiques educatives en la lluita contra la violència masclista a Mollet

Un any més, l’Ajuntament de Mollet del Vallès, posa en marxa el programa Estimar no fa mal destinat principalment als i a les alumnes de secundària de la ciutat amb l’objectiu de prevenir i eradicar la violència masclista. Els tallers començaran el proper 6 d’abril després que, paral·lelament, a principis de març, també es posessin en marxa els tallers de Coeducació als centres d’educació primària de Mollet per seguir fent pedagogia sobre el principi d’igualtat i la no discriminació per raó de sexe o gènere.

+ Veure més
30/03/2021 Educació

Preinscripcions escolars a Mollet per al curs 2021-2022

El dimecres 24 de març va finalitzar el període de preinscripció i matrícula de Segon cicle d’educació infantil, primària i secundària per al curs escolar 2021 – 2022. Un any més, el nombre de places ofertades garanteix en tot moment que la ciutat compti amb places suficients per cobrir la demanda i poder rebre l’alumnat que s’incorpori més endavant.

+ Veure més
Plaça Major 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallès (Barcelona)
Tel. 93 571 95 00 | © 2018 - Ajuntament de Mollet del Vallès