Català | Castellano RSS
Actualitat Notícies

Cercador

Menú

Notícies

17/01/2020 Benestar Social

Josep Monràs torna a reclamar a la Generalitat més places públiques de residència per a la gent gran

L’alcalde de Mollet del Vallès, Josep Monràs, ha tornat a reclamar avui al Conseller de Treball, Afers Socials i Famílies, Chakir El Homrani, més places públiques per a la gent gran de Mollet, desprès que fa més d’un any que la Generalitat es va comprometre a estudiar-ho i encara no ha donat resposta.

+ Veure més
17/01/2020 Actualitat

L’Ajuntament aprovarà una pròrroga del contracte del servei públic de l’aigua per als propers 5 anys amb destacades inversions i millores

La Junta de Govern Local té previst aprovar aquest dilluns la pròrroga per 5 anys del contracte de l’aigua amb l’empresa Sorea. Amb aquesta pròrroga, l’Ajuntament garanteix tot un seguit d’inversions per part de l’empresa que permetran millorar la xarxa de distribució i el servei.

+ Veure més
16/01/2020 Cultura

El Centre d’Estudis Molletans presenta per Sant Vicenç el nou volum de la revista Notes

El dimecres 22 de gener, dia de Sant Vicenç, tindrà lloc el tradicional acte de presentació de la revista Notes, la publicació del Centre d’Estudis Molletans (CEM). Com a novetat d’enguany, la revista torna al seu format d’origen, una miscel·lània amb temes relacionats amb Mollet i el Baix Vallès.

+ Veure més
16/01/2020 Seguretat Ciutadana

La Policia Municipal fa més de 600 proves d’alcoholèmia durant la campanya de Nadal

Els agents van portar a terme un total de 611 proves preventives d’alcoholèmia i la majoria van donar negatiu.

+ Veure més
15/01/2020 Esports

La Cursa de Sant Vicenç, el festival de l’atletisme

La XXI Cursa Popular de Sant Vicenç – 10è Memorial Jordi Solé Tura se celebrarà el diumenge 26 de gener en el marc de la Festa Major d’Hivern de Mollet del Vallès.


+ Veure més
15/01/2020 Cultura

El Museu Abelló presenta una antologia de l’obra del dibuixant Fer

El proper 18 de gener, en el marc de la Festa Major de Sant Vicenç, el Museu Abelló presentarà una exposició antològica sobre l’obra del dibuixant Josep Antoni Fernández i Fernández, Fer, un dels noms imprescindibles de l’humor català contemporani. Fer torna a casa, ja que el Museu Abelló és l’antiga caserna de la Guàrdia Civil on ell va viure la seva infantesa.

+ Veure més
14/01/2020 Ocupació

L’Ajuntament paga també l’extra de Nadal i treballa per resoldre definitivament la situació del personal de neteja dels equipaments municipals i de les consergeries de les instal·lacions esportives

L'Ajuntament de Mollet manté informat en tot moment el comitè d’empresa de les accions i passes donades perquè anessin cobrant els i les empleades i de tot el referent a la situació del contracte, un cop l’empresa segueix sense fer front a les seves responsabilitats. Fins ara, l’Ajuntament s’ha fet càrrec de les nòmines d’octubre, novembre i la paga extra de Nadal. Actualment, s'està treballant per abonar la nòmina de desembre.


+ Veure més
14/01/2020 Cultura

El reconegut saxofonista Dani Pérez arriba a Mollet amb un concert i una màsterclass

La Big Dani Pérez presentarà el seu espectacle Saxplosion el 17 de gener, a les 21 h, al Mercat Vell. Abans, a les 17.30 h, l’artista oferirà una màsterclass al Centre Cultural La Marineta. Aquestes activitats estan organitzades per l’Ajuntament de Mollet i per l’Associació Musical Pau Casals, amb motiu del 30è aniversari de l’entitat.

+ Veure més
13/01/2020 Benestar Social

Mollet és la ciutat de l’Estat espanyol on més baixa la desigualtat

A més a més, a Mollet és on la desigualtat és més petita d’entre tots els municipis de més de 50.000 habitants, segons dades de Fedea, la Fundació d’Estudis d’Economia Aplicada.

+ Veure més
13/01/2020 Cultura

La molletana Xus de la Cruz guanya el XXV Concurs de Fotografia Sant Vicenç 2020

La regidora de Cultura, Mercè Pérez Piedrafita, va lliurar els premis de les diferents categories el divendres 10 de gener al Centre Cultural La Marineta. Després es va inaugurar l’exposició amb les 79 fotografies que es van presentar al concurs.

+ Veure més
09/01/2020 Educació

Mollet acull una jornada sobre matemàtiques

Aquest dissabte 11 de gener, el Mercat Vell de Mollet del Vallès acollirà una jornada de matemàtiques adreçada a primària i centrada en el treball de la suma i la resta. La trobada està organitzada pel Centre de Recursos Pedagògics del Vallès Oriental II i compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de Mollet.

+ Veure més
08/01/2020 Cultura

Acaba el Nadal i comença la Festa Major d’hivern

L’Ajuntament de Mollet comença avui a retirar l’enllumenat nadalenc dels carrers de la ciutat. La retirada de la il·luminació donarà pas a l’inici de la Festa Major d’hivern amb el lliurament del premis del XXV Concurs de Fotografia de Sant Vicenç, el divendres 10 de gener.

+ Veure més
08/01/2020 Medi Ambient

Mollet presentarà les seves polítiques en matèria de sostenibilitat i creixement verd a París

Mollet del Vallès ha estat convidada a participar a la cimera mundial ChangeNOW que se celebrarà a París del 30 de gener a l’1 de febrer. Es tracta d’una trobada on s’analitzaran i es debatran un seguit d’accions i innovacions concretes al voltant dels problemes globals més urgents com són el canvi climàtic, el final de la contaminació plàstica, les noves formes d’agricultura, els nous model d’educació o les ciutats sostenibles, entre d’altres.

+ Veure més
08/01/2020 Medi Ambient

Recicla el teu arbre i plantes de Nadal!

Fins el 12 de gener, el Servei de Parcs i Jardins de l'Ajuntament de Mollet del Vallès recollirà els arbres i plantes de Nadal que la ciutadania ha tingut a casa seva durant aquestes festes i que no vol conservar.

+ Veure més
03/01/2020 Cultura

Cavalcada de Reis 2020 a Mollet

El diumenge 5 de gener, els Reis d’Orient vindran a Mollet del Vallès i desfilaran pels carrers de la ciutat en la tradicional Cavalcada. Un any més, els Reis Mags arribaran a l’estació de Mollet-Sant Fost a les 18.08 h. Ses majestats pujaran a les carrosses i començaran la Cavalcada per Mollet.

+ Veure més
Plaça Major 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallès (Barcelona)
Tel. 93 571 95 00 | © 2018 - Ajuntament de Mollet del Vallès