Català | Castellano RSS
Actualitat Notícies

Cercador

Menú

Notícies

20/10/2021 Via Pública

L’Ajuntament forma una quarantena de persones voluntàries de colònies de gats

El Centre Cultural la Marineta va acollir el passat dissabte una formació adreçada a les persones voluntàries de les colònies de gats de Mollet, amb l'assistència de 42 persones. És una activitat inclosa en el Programa de gats de carrer, que l’Ajuntament va iniciar l’any 2016 amb l’objectiu d’esterilitzar els felins i tornar-los a la colònia. Entre el 2016 i el 2020, un total de 236 gats han estat esterilitzats en el marc d’aquesta iniciativa.

+ Veure més
20/10/2021

Mollet dona a conèixer la seva política alimentària al Fòrum Global del Pacte de Política Alimentària Urbana de Milà

L’Ajuntament de Mollet del Vallès ha participat aquest dimarts davant el 7è Fòrum Global del Pacte de Política Alimentària Urbana de Milà (MUFPP) que se celebra fins demà dimecres a Barcelona. Mollet ha estat convidada per donar a conèixer la seva política alimentària i la estratègia d’alimentació i salut. El MUFPP és la convenció mundial més important en relació als sistemes alimentaris sostenibles.

+ Veure més
20/10/2021 Seguretat Ciutadana

Mollet serà la seu del III Congrés Internacional de Professionals per la Seguretat i l’Educació Viària

Mollet del Vallès acollirà del 16 al 19 de novembre el III Congrés Internacional de Professionals per la Seguretat i l’Educació Viària (CIPSEVI). Una setantena de ponents d’arreu del món debatran i exposaran experiències sobre la prevenció, l’educació viaria o l’atenció a les víctimes. El Congrés se celebrarà al Mercat Vell en format presencial i virtual. El lema d’aquesta edició serà ‘Ciutats per a les persones’. Es preveu la inscripció d’uns 3.000 professionals d’arreu del món de la seguretat ciutadana i de la mobilitat. Les inscripcions es poden fer des del 20 d’octubre a través de www.cipseviprofesional.com.

+ Veure més
19/10/2021

La Junta de Portaveus aprova per unanimitat demanar mesures urgents per protegir l’activista sahrauí Sultana Jaya

La Junta de Portaveus de l’Ajuntament de Mollet ha aprovat aquest dimarts per unanimitat una moció presentada per Mollet en Comú per demanar mesures urgents per protegir l’activista sahrauí Sultana Jaya i la seva família. El text assenyala que l’activista està sent sotmesa a maltractaments per les seves reivindicacions en favor de l’autodeterminació i la independència del Sàhara Occidental.

+ Veure més
19/10/2021 Mobilitat

Es presenta MolletBici, el primer aparcament públic, tancat i gratuït per a bicicletes de la ciutat

L’Ajuntament de Mollet del Vallès ha presentat aquest dimarts el MolletBici, un mòdul d’aparcament per a bicicletes tancat, públic i gratuït amb capacitat per a 20 bicicletes situat al costat de l’estació de Renfe de Mollet – Sant Fost. L’aparcament, que estarà operatiu tots els dies de l’any i estarà vinculat als horaris de Rodalies, es tracta d’un espai tancat al qual només s’hi podrà accedir identificant-se mitjançant una APP i disposarà d’una càmera de videovigilància per garantir la seguretat. El servei és una aposta més per fomentar la intermodalitat entre la bicicleta i el tren i així facilitar i potenciar els trajectes sostenibles.

+ Veure més
19/10/2021

L’Ajuntament ampliarà l’horari del cementiri municipal per Tots Sants i reforçarà el Bus urbà

Des del 22 d’octubre i fins a l’1 de novembre, l’Ajuntament ampliarà l’horari del cementiri de Mollet del Vallès amb motiu de la festivitat de Tots Sants. A més, hi haurà un reforç del servei del Bus urbà.

+ Veure més
15/10/2021 Joventut

Mollet posa en marxa l’Oficina d’Orientació Jove

L’Ajuntament posa en marxa la nova Oficina d’Orientació Jove a les instal·lacions del Mollet Hub. Serà la finestreta única per accedir a la informació i els serveis d'orientació en matèria d’educació, laboral, entre d'altres. La seva creació és un dels objectius inclosos en el Pla Local de Joventut 2019-2023. L’Oficina oferirà acompanyament a alumnes i famílies i treballarà en un programa pilot contra l'abandonament escolar.

+ Veure més
15/10/2021 Medi Ambient

Mollet s’adhereix a la Declaració de Sabadell per la millora de la qualitat de l’aire

L’Ajuntament de Mollet del Vallès s’ha adherit a la Declaració de Sabadell, per un acord polític i social per la millora de la qualitat de l’aire que s’ha formalitzat aquest divendres durant una Cimera d’Alcaldies celebrada en el marc del 2n Congrés de Qualitat de l’Aire.

+ Veure més
14/10/2021

Mollet celebra la Setmana Bio amb la realització de diversos tallers de cuina i la instal·lació d’un hort a l’IES Gallecs

Mollet del Vallès s’adhereix a la Setmana Bio amb l’organització de diversos tallers de cuina i la instal·lació d’un hort a l’IES Gallecs. L’edició d’aquest any també comptarà amb la visita guiada a l’Hort de Can Borrell. La Setmana Bio se celebra del 16 al 24 d’octubre amb activitats arreu de Catalunya per a donar a conèixer la producció i l’alimentació ecològica entre la població.

+ Veure més
14/10/2021

Mollet congela les taxes socials

L’equip de govern està presentant a la resta de grups municipals la proposta d’ordenances fiscals i preus públics per l’any 2022, que es debatrà en el ple municipal del pròxim 25 d’octubre. El document preveu la congelació de les taxes socials i l’augment de la tarificació social. La proposta actualitza els tipus d’alguns impostos i taxes per sota de l’IPC.

+ Veure més
13/10/2021 Esports

El Pavelló Municipal Plana Lledó, a punt per afrontar la LEB Plata

Les obres d’adequació del Pavelló Municipal Plana Lledó estan pràcticament enllestides, a l’espera de petits detalls als accessos que es resoldran aquesta mateixa setmana. Els treballs han consistit en la instal·lació de parquet, noves cistelles, nous marcadors, canvi de la il.luminació i millora dels accessos. Són els requisits de la Federación Española de Baloncesto per poder jugar a la LEB Plata. La inversió, que ha anat càrrec de l’Ajuntament, ha estat d’uns 300.000 euros. El Recambios Gaudí Mollet rebrà aquest dissabte al Pavelló Municipal Plana Lledó l’Albacete Basket, en el debut davant l’afició a la nova categoria.

+ Veure més
13/10/2021 Cultura

El Sona Mollet en presencial torna amb molt bona acollida de públic

Després que l’any passat, a causa de la pandèmia, s’hagués de fer en format telemàtic, la sisena edició del Sona Mollet, Festival Internacional de Música – Memorial Anna Villaescusa Rebull, aquest 2021, ha tornat a ser presencial i, malgrat l’obligatorietat de limitar els aforaments, el Mercat Vell i al Teatre de Can Gomà s’han tornat a omplir per gaudir de les interpretacions de músics consolidats i joves promeses en els estils de jazz, piano i música de cambra.

+ Veure més
13/10/2021 Cultura

Aquesta tardor torna a Mollet la programació cultural d’Arts i Escena

L’Ajuntament de Mollet continua impulsant la programació cultural per mitjà del programa de difusió Arts i Escena. La programació de tardor recull les propostes culturals en el camp de les arts escèniques (Teatre de Can Gomà i Mercat Vell), les arts plàstiques (Museu Abelló i Centre Cultural La Marineta), arts musicals (Teatre de Can Gomà, Mercat Vell, CC La Marineta i Centre de Serveis El Lledoner) i arts visuals (CC La Marineta i Centre de Serveis El Lledoner)

+ Veure més
11/10/2021

Descens dels principals indicadors Covid a Mollet

Una setmana més, l'Ajuntament de Mollet del Vallès ha analitzat la situació de les dades Covid a la ciutat. Durant la reunió de coordinació s’ha constatat un descens dels principals indicadors respecte a les dades oficials anteriors. Els efectes de les vacunes segueixen notant-se a l’Hospital, on divendres passat no hi havia cap persona ingressada per Covid.

+ Veure més
08/10/2021

La Fundació Sanitària i la Fundació Alb Bosc, guanyadora i finalista dels Premis Eines a les millors iniciatives socials

El Programa de cohabitatge social en salut mental de la Fundació Sanitària Mollet ha estat guardonat amb el Premi Eines d’àmbit local. Es la primera edició d’aquests premis, atorgats per la Càtedra d’Emprenedoria i Innovació Social de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB), en la qual hi participa l’Ajuntament de Mollet. La Fundació Alb Bosc de Mollet va ser finalista pel seu programa dels habitatges tutelats per a persones amb discapacitat. Els guardons reconeixen les cinc millors iniciatives d’emprenedoria social d’àmbit català, vallesà i local. L’acte d’entrega es va celebrar aquest dimecres al vespre a l’Auditori de Sant Cugat del Vallès.

+ Veure més
Plaça Major 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallès (Barcelona)
Tel. 93 571 95 00 | © 2018 - Ajuntament de Mollet del Vallès