Català | Castellano RSS
Actualitat

Cercador

Menú

Actualitat

20/01/2020 Avisos

Activat el Pla municipal d’emergències per vent i pluja

L’Ajuntament de Mollet del Vallès ha activat el pla d’emergències per la previsió de vent i pluja de les properes hores. Durant el dia d’avui els serveis municipals han actuat en diferents incidències pels efectes del vent.

+ Veure més
20/01/2020 Actualitat

Procés participatiu per definir els usos del Mollet Hub

L’Ajuntament de Mollet del Vallès i la Universitat Autònoma de Barcelona col·laboraran plegats amb l’objectiu de definir els futurs usos de l’espai Mollet Hub. Per fer-ho, s’ha proposat realitzar un procés participatiu que finalitzarà abans de l’estiu.

+ Veure més
20/01/2020 Cultura

El 3 de febrer començaran les inscripcions del 2n quadrimestre d’Activitats, Cursos i Tallers

El dilluns 3 de febrer s’obriran les inscripcions per al segon quadrimestre del programa Activitats, Cursos i Tallers 2019-2020 de l’Ajuntament de Mollet als centres cívics, culturals i de dona de la ciutat, i per internet.


+ Veure més
20/01/2020 Avisos

El temporal Glòria arriba a Mollet amb fortes ratxes de vent i es demana precaució

Els bombers, la policia municipal i els serveis municipals de l’Ajuntament de Mollet del Vallès han fet una dotzena d’actuacions, entre ahir i aquesta matinada, sobretot per arbres caiguts.


+ Veure més
20/01/2020 Via Pública

El bus urbà de Mollet supera el mig milió d’usuaris

L’any 2019 s’ha assolit un nou rècord històric pel que fa el nombre de viatgers que han fet servir el transport urbà de Mollet. En concret, l’any passat, van agafar el bus 500.592 persones, superant per primera vegada el mig milió d’usuaris. En referència al 2018, es tracta d’un 3,6% més.

+ Veure més
17/01/2020 Benestar Social

Josep Monràs torna a reclamar a la Generalitat més places públiques de residència per a la gent gran

L’alcalde de Mollet del Vallès, Josep Monràs, ha tornat a reclamar avui al Conseller de Treball, Afers Socials i Famílies, Chakir El Homrani, més places públiques per a la gent gran de Mollet, desprès que fa més d’un any que la Generalitat es va comprometre a estudiar-ho i encara no ha donat resposta.

+ Veure més
17/01/2020 Actualitat

L’Ajuntament aprovarà una pròrroga del contracte del servei públic de l’aigua per als propers 5 anys amb destacades inversions i millores

La Junta de Govern Local té previst aprovar aquest dilluns la pròrroga per 5 anys del contracte de l’aigua amb l’empresa Sorea. Amb aquesta pròrroga, l’Ajuntament garanteix tot un seguit d’inversions per part de l’empresa que permetran millorar la xarxa de distribució i el servei.

+ Veure més
16/01/2020 Cultura

El Centre d’Estudis Molletans presenta per Sant Vicenç el nou volum de la revista Notes

El dimecres 22 de gener, dia de Sant Vicenç, tindrà lloc el tradicional acte de presentació de la revista Notes, la publicació del Centre d’Estudis Molletans (CEM). Com a novetat d’enguany, la revista torna al seu format d’origen, una miscel·lània amb temes relacionats amb Mollet i el Baix Vallès.

+ Veure més
16/01/2020 Seguretat Ciutadana

La Policia Municipal fa més de 600 proves d’alcoholèmia durant la campanya de Nadal

Els agents van portar a terme un total de 611 proves preventives d’alcoholèmia i la majoria van donar negatiu.

+ Veure més
15/01/2020 Esports

La Cursa de Sant Vicenç, el festival de l’atletisme

La XXI Cursa Popular de Sant Vicenç – 10è Memorial Jordi Solé Tura se celebrarà el diumenge 26 de gener en el marc de la Festa Major d’Hivern de Mollet del Vallès.


+ Veure més
15/01/2020 Cultura

El Museu Abelló presenta una antologia de l’obra del dibuixant Fer

El proper 18 de gener, en el marc de la Festa Major de Sant Vicenç, el Museu Abelló presentarà una exposició antològica sobre l’obra del dibuixant Josep Antoni Fernández i Fernández, Fer, un dels noms imprescindibles de l’humor català contemporani. Fer torna a casa, ja que el Museu Abelló és l’antiga caserna de la Guàrdia Civil on ell va viure la seva infantesa.

+ Veure més
14/01/2020 Ocupació

L’Ajuntament paga també l’extra de Nadal i treballa per resoldre definitivament la situació del personal de neteja dels equipaments municipals i de les consergeries de les instal·lacions esportives

L'Ajuntament de Mollet manté informat en tot moment el comitè d’empresa de les accions i passes donades perquè anessin cobrant els i les empleades i de tot el referent a la situació del contracte, un cop l’empresa segueix sense fer front a les seves responsabilitats. Fins ara, l’Ajuntament s’ha fet càrrec de les nòmines d’octubre, novembre i la paga extra de Nadal. Actualment, s'està treballant per abonar la nòmina de desembre.


+ Veure més
14/01/2020 Cultura

El reconegut saxofonista Dani Pérez arriba a Mollet amb un concert i una màsterclass

La Big Dani Pérez presentarà el seu espectacle Saxplosion el 17 de gener, a les 21 h, al Mercat Vell. Abans, a les 17.30 h, l’artista oferirà una màsterclass al Centre Cultural La Marineta. Aquestes activitats estan organitzades per l’Ajuntament de Mollet i per l’Associació Musical Pau Casals, amb motiu del 30è aniversari de l’entitat.

+ Veure més
13/01/2020 Benestar Social

Mollet és la ciutat de l’Estat espanyol on més baixa la desigualtat

A més a més, a Mollet és on la desigualtat és més petita d’entre tots els municipis de més de 50.000 habitants, segons dades de Fedea, la Fundació d’Estudis d’Economia Aplicada.

+ Veure més
13/01/2020 Cultura

La molletana Xus de la Cruz guanya el XXV Concurs de Fotografia Sant Vicenç 2020

La regidora de Cultura, Mercè Pérez Piedrafita, va lliurar els premis de les diferents categories el divendres 10 de gener al Centre Cultural La Marineta. Després es va inaugurar l’exposició amb les 79 fotografies que es van presentar al concurs.

+ Veure més
Plaça Major 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallès (Barcelona)
Tel. 93 571 95 00 | © 2018 - Ajuntament de Mollet del Vallès