Castellano | Català RSS
Actualidad Noticias

Cercador

Menú

L'Ajuntament entrega els premis a l'esportivitat en els Jocs Esportius Escolars

10/06/2016

Esports

L'alcalde de Mollet del Vallès i responsable de l'àrea d'Esports, Josep Monràs, ha lliurat els premis a l'esportivitat en els Jocs Esportius Escolars a aquells equips que han fet valer els valors propis de l'esportivitat durant tota la temporada.

La temporada 2015-2016 dels Jocs Esportius Escolars ha comptat amb uns  800 escolars de 74 equips, 100 alumnes i 2 equips més que el curs passat. 

Durant l'acte d'entregat dels premis, l'alcalde Monràs s'ha dirigit als joves esportistes recordant-los que "aquest reconeixement que avui us fem és més important que guanyar la champions. Més enllà dels títols, dels gols o de les cistelles, el que ens ofereix la pràctica esportiva és la formació en la cultura de l'esforç, l'educació, el treball en equip i el respecte pels contrincants. I vosaltres, avui, sou un exemple de com es poden adquirir i posar en pràctica aquests valors".

Els àrbitres i els equips participants a la competició són els que han puntuat durant totes les jornades en base a uns barems com, per exemple, el joc net o el respecte entre els participants.

Els premiats en aquesta edició han estat:
-    Escola Joan Abelló B (Minibàsket)
-    Escola Sant Vicenç (Benjamí futsal)
-    Escola JS Papasseit B (Aleví futsal)
-    Escola Montseny (Infantil)
-    IES Gallecs B (Cadet)

Suport a la candidatura de Mollet com a ciutat europea de l'Esport
Un cop finalitzat l'acte d'entrega de premis, els representants dels centres escolars van signar un manifest en suport a la candidatura de Mollet, Ciutat Europea de l'Esport 2017. 
 


Plaza Mayor 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallés (Barcelona)
Tel. 93 571 95 00 | © 2018 - Ayuntamiento de Mollet del Vallés