Castellano | Català RSS
Actualidad Noticias

Cercador

Menú

L'esport tornarà a omplir els carrers de Mollet.

02/06/2016

Esports

Aquest diumenge 5 de juny, l'Ajuntament de Mollet del Vallès organitza la 24ª Festa de l'Esport al Carrer. De les 11 a les 14h hi haurà diferents activitats esportives obertes a tothom a l'Av. Llibertat. L'edició d'enguany pren major rellevància pel fet que Mollet es presenta per a ser candidata a Ciutat Europea de l'Esport 2017.

El programa d'activitats inclou diferents estacions esportives, de tipus lúdic, amb modalitats com ara l'atletisme, el ciclisme, l'hoquei, els escacs, minitennis o, fins i tot, un circuit d'educació viària.

La majoria d'activitats estan pensades per a infants de 6 a 12 anys, tot i que en moltes d'elles hi poden participar acompanyats dels seus familiars.

Enguany, aquesta festa tan arrelada, té l'afegit de produir-se en un context en el que Mollet del Vallès ha presentat la seva candidatura per ser, el 2017, Ciutat Europea de l'Esport. Per aquest motiu, i per fer-ne difusió, l'Ajuntament entregarà a tots els participants un obsequi amb el logotip de la candidatura. 

Com en les edicions passades, en aquesta 24ª Festa de l'Esport al Carrer l'Ajuntament compta amb la col·laboració de la Policia Municipal, les empreses i les entitats esportives de la ciutat.
 


document relacionat

Document Festa de l'esport (265 KB) - pdf

Plaza Mayor 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallés (Barcelona)
Tel. 93 571 95 00 | © 2018 - Ayuntamiento de Mollet del Vallés