Castellano | Català RSS
Actualidad Noticias

Cercador

Menú

Noticias

29/07/2021 Solidaritat i Cooperació

El termini per a presentar projectes d’emprenedoria social als Premis Eines acaba el 14 de setembre

El termini per a presentar projectes d’emprenedoria social a la primera edició dels Premis Eines acaba el 14 de setembre a les 23:59 hores. Hi poden optar programes que treballin per a les persones amb discapacitat, la protecció del medi ambient o el desenvolupament de barris desafavorits, entre d’altres. Els premis estan dotats entre 2.500 i 5.000 euros. És un guardó atorgat per la Càtedra d’Emprenedoria i Innovació Social de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB), en la qual hi participa l’Ajuntament de Mollet. La cerimònia d’entrega serà el 6 d’octubre a l’Auditori de Sant Cugat del Vallès.

+ Ver más
29/07/2021 Seguretat Ciutadana

La Policia Municipal de Mollet denuncia cinc conductors durant la campanya de motocicletes i ciclomotors

La Policia Municipal de Mollet, amb coordinació amb el Servei Català de Trànsit, ha portat a terme una campanya de control i vigilància de motocicletes i ciclomotors a la ciutat entre els dies 19 i el 25 de juliol. Els agents van aturar i inspeccionar un centenar de motociclistes, dels quals 5 van ser denunciats.

+ Ver más
28/07/2021 Avisos

El Punt Lila disposarà del telèfon 616 777 607 per atendre trucades i missatges de WhatsApp

El Punt Lila d'aquesta Festa Major disposarà d’un numero de telèfon per incidències i consultes relacionades amb l’assetjament, l’abús o les agressions sexistes i LGTBIfòbiques. És el 616 777 607 i atendrà trucades i missatges de WhatsApp. Funcionarà de 20 h a 24 h durant els quatre dies de Festa Major. La carpa del Punt Lila fixe es tornarà a ubicar al Parc de Can Mulà, com l’any 2019, i un equip itinerant recorrerà els diversos actes. Serà la segona Festa Major amb Punt Lila.

+ Ver más
27/07/2021 Mobilitat

La zona blava de Mollet serà gratuïta del 10 al 24 d’agost

L’Ajuntament de Mollet del Vallès, com cada any a l’agost, ha establert un període de gratuïtat dels espais de zona blava de la ciutat, que enguany serà del 10 al 24 d’agost, ambdós inclosos.

+ Ver más
26/07/2021 Salut

Continua augmentant el nombre de persones ingressades per Covid-19 a l’Hospital de Mollet

L'Ajuntament de Mollet ha dut a terme aquest dilluns al matí la reunió de coordinació en la qual s'ha analitzat quina és l'evolució de la pandèmia a la ciutat així com el funcionament dels diferents serveis municipals. Durant la reunió, s'ha constatat que continua augmentant el nombre de persones ingressades a l'Hospital, per la qual cosa, l'Ajuntament segueix fent una crida a la responsabilitat i a l'estricte compliment de les normes.

+ Ver más
22/07/2021 Mobilitat

L’Ajuntament presenta les millores d’accessibilitat a l’entorn de l’Hospital de Mollet

L’Equip de Govern de l’Ajuntament de Mollet ha presentat aquest dimecres als grups municipals, en el marc de la Taula de Mobilitat, la prediagnosi del Pla de Mobilitat Urbana Sostenible. També s’ha explicat als grups un seguit d’actuacions que es faran a l’entorn de l’Hospital per millorar-ne l’accessibilitat.


+ Ver más
20/07/2021

L’Ajuntament de Mollet, finalista del Premi a la millor iniciativa social en l’àmbit energètic

El programa Mollet amb energia, impulsat per l’Ajuntament per combatre la pobresa energètica, ha quedat finalista del Premi a la millor iniciativa social en l’àmbit energètic, que atorga la Fundació Naturgy. És un premi per a projectes relacionats amb l’energia amb fins socials. Ha estat l'únic Ajuntament finalista.

+ Ver más
19/07/2021 Salut

Aumenta el número de personas ingresadas en el Hospital de Mollet

Un lunes más, el Ayuntamiento de Mollet ha llevado a cabo la reunión de coordinación en la que se ha analizado cuál es la evolución de la pandemia en la ciudad así como el funcionamiento de los diferentes servicios municipales. Durante la reunión se ha constatado un importante incremento de personas ingresadas en el Hospital, por lo que, el Ayuntamiento sigue haciendo un llamamiento a la responsabilidad y al estricto cumplimiento de las normas.

+ Ver más
19/07/2021 Actualidad

El Ayuntamiento de Mollet y la Fundacio.cat firman un convenio de colaboración para impulsar la capacitación digital de la ciudadanía de las empresas de Mollet

Mollet es el primer ayuntamiento de Cataluña que firma un convenio con Fundación .cat para impulsar la capacitación digital. El espacio MolletHub será el centro de referencia para las formaciones y los asesoramientos. El acuerdo incluye formaciones pero también acceso a dominios .cat para páginas web de nuevos negocios y de empresas. Esta acción se enmarca dentro del mapa y plan formativo elaborado por el Consejo Económico y Social de Mollet presentando hace dos semanas.

+ Ver más
19/07/2021 Economia

El alcalde Monràs visita las obras del nuevo centro logístico de Amazon en Can Magarola

El alcalde de Mollet del Vallès, Josep Monràs, ha visitado las obras del nuevo centro logístico de Amazon al Polígono de Can Magarola, a los terrenos de la antigua Bacardí. Los trabajos avanzan a buen ritmo y se prevé que la nave esté operativa a mediados de octubre. El proyecto está desarrollado por SEGRO, empresa especializada en immologística líder a nivel europeo.

+ Ver más
16/07/2021 Acció Institucional

L’Ajuntament de Mollet celebra un Ple ordinari el dilluns 19 de juliol

El dilluns 19 de juliol, a les 18.00 h, el consistori molletà celebrarà una sessió plenària ordinària telemàtica.

+ Ver más
15/07/2021 Educació

L’Ajuntament reconeix l’esforç de 9 alumnes brillants de Mollet

El regidor d’Educació, Raúl Broto, ha rebut aquest migdia als i a les estudiants que han tret les millors notes de les Proves d’Accés a la Universitat (PAU) així com l’alumnat més destacat de Formació Professional (FP) i del Centre de Formació d’Adults.

+ Ver más
15/07/2021 Via Pública

El Ayuntamiento mejora el alumbrado de la calle Juan Ramón Jiménez

L’Ajuntament de Mollet del Vallès ha millorat l’enllumenat del tram final del carrer Juan Ramón Jiménez, al barri de Lourdes. Amb aquesta actuació, el carrer passa de tenir 13 punts de llum a 23. Els canvis comportaran un estalvi energètic del 20%.

+ Ver más
14/07/2021 Cultura

Fiesta Mayor de Mollet con más de 80 actividades adaptadas a las restricciones y las medidas Covid-19

La Fiesta Mayor de Mollet, del 21 al 24 de agosto, se adaptará a las restricciones y las medidas de seguridad contra la Covid-19. Los aforos serán limitados y los actos se realizarán en zonas perimetradas. El programa incluye unas ochenta actividades, entre las que destacan las actuaciones de Carles Sans, Chicuelo o Las Karamba. El pregón correrá a cargo de la directora Enfermera de la Fundación Sanitaria de Mollet, Mireia Vicente. El cartel es obra de la ilustradora infantil Anna ST Ortiz. El año pasado no hubo Fiesta Mayor a causa del virus.

+ Ver más
13/07/2021 Esports

Cloenda de l’acció formativa Posa’t al dia, Format en l’esport organitzada per l’Ajuntament de Mollet i la Fundació Aíto García Reneses amb gran èxit de participació

El programa formatiu Posa’t al dia, Format en l’esport organitzat per l’Ajuntament de Mollet del Vallès i la Fundació Aíto García Reneses ha posat la cloenda després de més de tres mesos i amb un gran èxit d’inscripcions. Han participat un total de 215 inscrits de 7 països diferents

+ Ver más
Plaza Mayor 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallés (Barcelona)
Tel. 93 571 95 00 | © 2018 - Ayuntamiento de Mollet del Vallés