Castellano | Català RSS
Actualidad

Cercador

Menú

Actualidad

09/08/2022 Actualidad

La zona blava, gratuïta entre el 9 i el 23 d’agost

Un any més, l’Ajuntament de Mollet del Vallès ha establert un període de gratuïtat dels espais de zona blava de la ciutat, que enguany és des d’avui 9 d’agost fins el 23 d’agost, ambdós inclosos.

+ Ver más
28/07/2022 Educació

S’inicien les obres d’instal·lació dels mòduls provisionals a l’Escola d’Educació Especial Can Vila

Aquest divendres comencen les obres d’instal·lació dels dos mòduls a l’Escola d’Educació Especial Can Vila amb una durada aproximada de 7 setmanes. Es tracta d’una instal·lació provisional per aquest curs perquè els 70 alumnes del centre no hagin de marxar a un altre espai sense un termini determinat de tornada a la normalitat, tal i com proposava el Departament d’Educació.

+ Ver más
27/07/2022 Mobilitat

La zona blava serà gratuïta del 9 al 23 d’agost

Un any més, l’Ajuntament de Mollet del Vallès ha establert un període de gratuïtat dels espais de zona blava de la ciutat, que enguany serà del 9 al 23 d’agost, ambdós inclosos.

+ Ver más
26/07/2022 Actualidad

Mollet reduirà el setembre un 30% el preu de la targeta multiviatge del bus urbà

L’Ajuntament de Mollet del Vallès ha aprovat la reducció del 30% del preu de la targeta multiviatge i dels bitllets bonificats (T-Gent Gran i T-Jove) de l’autobús urbà des de l’1 de setembre fins al 31 de desembre del 2022. Així, el preu T-10 Mollet costarà 5,90 euros i la T-Jove i la T-Gent Gran, 2,95 €.

+ Ver más
26/07/2022 Actualidad

La XII edició de l’Open de Billar Americà de Mollet es disputarà el 28 al 31 de juliol amb 192 jugadors inscrits

El Mercat Vell acollirà, entre el 28 i el 31 de juliol, el XII Open Catalunya de Billar Americà a Mollet, organitzat per l’associació AMOBA i la col·laboració de l’Ajuntament. Hi participaran 192 billaristes, entre els quals destaquen campions del món com Nacho Smith, Quim Reyes o José Castillo.


+ Ver más
25/07/2022 Joventut

Èxit de públic al Mollet Music Week

La primera edició del Mollet Music Week es tanca amb un balanç positiu de públic, amb unes 15.000 persones que han pogut gaudir de les actuacions de La Pegatina, Ladilla Rusa i Ana Guerra.

+ Ver más
25/07/2022 Actualidad

Homenaje de Mollet a Marta López Izquierdo

El nuevo Espacio de Entidades Marta López Izquierdo es ya una realidad. La molletana murió en el siniestro de Germanwing de 2015 y la familia y el Ayuntamiento decidieron dedicar un espacio con su nombre como homenaje a una persona muy implicada en el asociacionismo molletense.

+ Ver más
23/07/2022 Actualidad

L'Ajuntament Informa

Davant les informacions aparegudes i després de recollir tota la informació i les actuacions portades a terme per la policia municipal la matinada del dia 22 de juliol, l'Ajuntament de Mollet del Vallès ha procedit a activar el protocol del Servei Local d'Atenció Integral LGTBI que ofereix suport judicial i psicològic.

+ Ver más
20/07/2022 Actualidad

La Fiesta Mayor de Mollet dispondrá de dos Puntos Lilas y del teléfono 682 32 21 44 para atender llamadas y mensajes de WhatsApp

El Punt Lila de esta Fiesta Mayor 2022 volverá a disponer de un número de teléfono para incidencias y consultas relacionadas con el acoso, abuso o agresiones sexistas y LGTBIfóbicas. Es el 682 32 21 44 y atenderá llamadas y mensajes de WhatsApp. El Ayuntamiento instalará un circuito de prevención e intervención de las agresiones sexuales con dos Punts Liles; uno fijo situado por las noches en el parque de Can Mulà y otro itinerante por los diferentes espacios de la ciudad.

+ Ver más
18/07/2022 Comerç

Entrega de premios de Mollet es Fira

Este lunes se ha llevado a cabo la entrega de los premios a los ganadores y ganadoras de la edición de este año de los sorteos de Mollet es Fira. En total se han entregado cerca de 50 premios.

+ Ver más
15/07/2022 Actualidad

Se alarga hasta el miércoles 20 el Bus Urbano gratuito debido a la previsión de que se mantengan las altas temperaturas

El Ayuntamiento de Mollet del Vallès sigue tomando medidas ante la ola de calor que se prevé se mantenga durante los próximos días. Se alarga la gratuidad del bus urbano de Mollet hasta el miércoles día 20 de julio, entre las 11 y las 18 h, horas de máximo calor. Además, la ciudadanía puede refrescarse en las fuentes lúdicas de la ciudad.

+ Ver más
15/07/2022 Acció Institucional

L’Ajuntament de Mollet celebrarà un Ple ordinari el dilluns 18 de juliol

El dilluns 18 de juliol, a les 18 h, el consistori molletà celebrarà una sessió plenària ordinària.

+ Ver más
14/07/2022

La Policía Municipal de Mollet detiene a dos personas que conducían unas motocicletas sustraídas de un establecimiento

La Policía Municipal de Mollet ha detenido a dos personas que provocaron un incendio en la zona del campo de fútbol de los Hermanos Gonzalvo y después huyeron de los lugares de los hechos con unas motocicletas sustraídas de un establecimiento. Los agentes interceptaron a una de ellas en el mismo momento y la segunda persona fue detenida horas más tarde durante la investigación.

+ Ver más
13/07/2022

L'Ajuntament de Mollet amplia el programa de Patis Oberts amb l'obertura de l’escola Sant Jordi

A partir de demà dijous, l’escola de Sant Jordi obrirà el seu pati perquè la ciutadania en faci ús. D’aquesta manera se suma a les escoles Joan Salvat Papasseit i Col·legis Nous que ja ho fan des de finals de maig. L’obertura dels patis més enllà de l’horari escolar s’emmarca dins del projecte Pla Educatiu Entorn amb l’objectiu que tots els molletans i molletanes aprofitin aquests espais escolars per esbargir-se.


+ Ver más
12/07/2022 Cultura

L’Ajuntament presenta el programa de Festa Major amb més de 120 activitats per a totes les edats

• La Festa començarà oficialment amb el pregó el dissabte 20 i s’allargarà fins al dimarts 23, tot i que l’activitat de les colles i de les entitats s’iniciarà a partir del dilluns 15.
• Més de 120 activitats per a totes les edats, amb especial èmfasi en el públic familiar i jove i en fer arribar la festa a tothom amb la dinamització al carrer.
• El pregoner serà l’actor i director de teatre Quim Masferrer.
• El dissenyador Sito Ruiz és l’autor del cartell.
• Els caps de cartell: Quim Masferrer, Els Pets, Judit Neddermann i Vernat, Las Migas, Doctor Prats, Mago de Oz.
• Un any més, l’Ajuntament apostarà per la informació i la prevenció contra les agressions sexuals i l’abús d’alcohol i drogues per a una festa segura i sota control.
• Una Festa Major solidària: tots els diners recollits seran donats a projectes amb finalitats socials de Mollet. La gran majoria de les activitats organitzades per l’Ajuntament són gratuïtes i aquelles que siguin de pagament tindran un cost que anirà d’1 a 3 €.

+ Ver más
Plaza Mayor 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallés (Barcelona)
Tel. 93 571 95 00 | © 2018 - Ayuntamiento de Mollet del Vallés